- 4 Şubat 2022
- 47
- 26
- 26
-
- Konu Sahibi aylanaktara
Merhaba belirti için henüz çok erken bence sakince beklemeni tavsiye ediyorum umarım güzel haber alırsınMerhaba arkadaşlar
Forumlarda çok okudum ama pek bir yanıt bulamadım oyüzden sizlere ben sormak istedim 6 gün önce yumurtlama günümdü ve değerlendirdik 3 gün sonra bel batması yaşadım tabi ben bunu temizliğe bağlıyorum fakat hala bel ağrısı hafif de olsa var ara ara kasık batması ve dün çok afedersiniz büyük bir süt gibi beyaz koyu bir akıntı gördüm ve devamında vajina da batma ve alt karında doluluk hissi var sabah biraz fazlaydı alt karın ağrısı gaz sancısı gibi oldu geçti bunlar belirti olabilir mi eşimde sorun olduğu için daha yeni ilaç tedavisine başladık umutlanmak istemiyorumçok uzun oldu hakkınızı helal edin
İnşallah ya beklemek çok zormuş gerçekten ama sanırım hamile değilim bütün herşey akşam üzeri geçtiMerhaba belirti için henüz çok erken bence sakince beklemeni tavsiye ediyorum umarım güzel haber alırsın
Hayır hayır öyle düşünme inan benim hiçİnşallah ya beklemek çok zormuş gerçekten ama sanırım hamile değilim bütün herşey akşam üzeri geçti
Allasen dun deneme yaptik bugun hamile miyim diye sorulmaz ama artik pes yani
Yumurtlamadan snra en erken 2 haftada sonuc alirsin ki bence bu da garanti degil cunku yumurtlama zamanini hesaplamada hata olabilir, gec dollenme olabilir, 2 defa yumurtlama olabilir. Yogun beyaz akinti genelde yumurtlama donemi olur.
hayırlısı diyeyim artık çok teşekkür ederimHayır hayır öyle düşünme inan benim hiç
Belirtim yoktu hatta adet günümde kanamam oldu ertesi gün kesilince garipsemiştim belirtiler genelde adet geçince başlıyo bence
Bende bir tahminde bulunuyorum , genelde sevilmeyen insanlar sizin gibi başkalarıyla alay ederek mutlu olmaya çalışırlar size Allahtan şifa diliyorumNeyse cinsiyet tahmini yapıyorum, erkek.