güzel günlere gidelim :)

sevgilimveben

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2013
25
0
6
34
Bursa
evet arkadaslar o cok yorgun düğün gününü anlattınız eee ertesi sabah neler oldu neler yaptınız bakalım evli oldugunuz ilk sabah bilikte bir evin içinde gecireceginiz ilk gün ne de olsa veya balayında güzel anılarınız olmuştur siz evli çiftler anlatın biz bekar veya o günleri tadmaya az kalmıs çiftlerimiz sizi güzelce dinleyelim bakalım merakla yazılarınız bekliyorum hadi bakalım pamuk eller klavyeye

kızlar bir fikrim var madem bu evli arkadaslarımızdan ses
seda yok onlar anlatana kadar gelin bizde biz o gün ne yapardık
tahmin edelim 4 ay sonra size gercekleri anlatırım ne dersiniz :)

canım yeni dikkatimi cekti senin düğünün benden önce o zaman
ilk seni dinleriz :) nasıl gidiyo hazırlıklar :)
ilk beni dinleriz tatlım tabi de ben nete girer miyim dügünden sonra bilemem başka işleirimiz olur sonuçta
büyük işler hal oldu sayılır canım mobilyalar beyaz eşyalar alındı ev tutuldu temizlik yaptırlıp yerleşcek onu da dügüne yakın bi tarihte düşünüyorum tozlanmcak dügüne kadar malum
nişan yerine bakıyorum şu an daha gelinlige bakma fırsatım olmadı
bi de nişanda dagıltılcak hediyeleri kendim hazırlamak istiyorum ne yapsam diye düşünüyorum tek derdim bu şu aralar

ah canım tabikide ilk gün yazamazsın ama balayı sonrası kocacığın işteyken dinleriz :)ah benim daha ne ev tutuldu ne de balayı yerimiz belli esyalrım tamamdır ufak tefek seyler kaldı
ben nişanımı evde aile arasında olsun istedim ve öle yapmıstım bizde hediye dagıtmak gibi bi adet yoktur ama kayınvalidegim gilde oldugu için onlara kücük bi jest olsun diye yapmıstım süslü bir kesenin içine havlu tarak tesbih ve nişanlım ile benim adımın yazdıgı cici kurabiyeler yaptırmıstık onları koydum ve onları degıttım cok begenmişlerdi :)aklında bulunsun :)

2 ay sonra bütün düğün sonrası anılarımı yazıcam paragraf paragraf, bende çok merak edenelerdenim, anılara bogacagim sizi :) insan okurken keyif alıyor ya

Son düzenleme:
Düğünden sonraki gün yapmak istediğim tek şey uyumaktı, saatlerce uyumak zaten öyle de oldu (size tavsiyem balayı ile düğün arasında en az 1 gün boşluk bırakmanızdır) uyandığımda düğünün bitmiş olduğuna inanamıyordum uyuduğumda ise düğüne hala hazırlık yapıyordum Ama yıllarca sevdiğim her zaman özlediğim insanın yanımdaki sıcaklığı tarif edilemez bir duygu idi

2 ay sonra bütün düğün sonrası anılarımı yazıcam paragraf paragraf, bende çok merak edenelerdenim, anılara bogacagim sizi :) insan okurken keyif alıyor ya

bende büyük bir keyifle dinleyecegim seni canım,merak ayrı bir
yana dursun cok hos gelir bana müstakbel kocacıgımla kendimi
hayal ederim arkadaslarımız anlattıklarında :)

ahh canım cok güel bir konuya degindin bizde sevdiceğimle
bu konuyu konusuyorduk bizde sinin gibi düsünüyoruz ilk gün evimizde kalıp btn yorgunlukları
ertesi günü cıkalım diyorduk hem daha cok egleniriz
sanırım verdiğimiz dogru bi kararmıs :) ne kadar degişik duygular ailemden
ayrılacagım için üzülürken sevdiğime kavusmaın mutluluğunu yasıyorum
ve en garibide sabah@kalktıgımda onu yanımda görmek ikiniz bir yatakta
cok degişik cok :) (biraz uzun oldu kusura bakma )bir ömür boyu mutluluklar size :)

oo ama ben kalabalık salonda olcak nişan hepsine yetiştiremem kız havlu tesbih
daha senin vaktin var canım ya ama ev bakmaya başla yavaştan
balayını alanya bera otel diyoruz fikrimiz degişmezse
sen nasıl bi yer düşünüyosun tatlım

Bende sana ömür boyu mutluluklar dilerim, her şey gönlünüzce olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…