- Konu Sahibi sevgilimveben
-
henüz evlenmedımm kusura bakmayınn :)))
bizde evlenenleri dinleriz o zaman
barı sen anlatt da senı dınleyelımm:)
evlilerden ses seda yok..
bende bilmek istiyorummm
bende bilmek istiyorummm
ilk beni dinleriz tatlım tabi de ben nete girer miyim dügünden sonra bilemem başka işleirimiz olur sonuçtacanım yeni dikkatimi cekti senin düğünün benden önce o zaman
ilk seni dinleriz :) nasıl gidiyo hazırlıklar :)
ilk beni dinleriz tatlım tabi de ben nete girer miyim dügünden sonra bilemem başka işleirimiz olur sonuçta
büyük işler hal oldu sayılır canım mobilyalar beyaz eşyalar alındı ev tutuldu temizlik yaptırlıp yerleşcek onu da dügüne yakın bi tarihte düşünüyorum tozlanmcak dügüne kadar malum
nişan yerine bakıyorum şu an daha gelinlige bakma fırsatım olmadı
bi de nişanda dagıltılcak hediyeleri kendim hazırlamak istiyorum ne yapsam diye düşünüyorum tek derdim bu şu aralar
2 ay sonra bütün düğün sonrası anılarımı yazıcam paragraf paragraf, bende çok merak edenelerdenim, anılara bogacagim sizi :) insan okurken keyif alıyor ya
Düğünden sonraki gün yapmak istediğim tek şey uyumaktı, saatlerce uyumak zaten öyle de oldu(size tavsiyem balayı ile düğün arasında en az 1 gün boşluk bırakmanızdır) uyandığımda düğünün bitmiş olduğuna inanamıyordum uyuduğumda ise düğüne hala hazırlık yapıyordum Ama yıllarca sevdiğim her zaman özlediğim insanın yanımdaki sıcaklığı tarif edilemez bir duygu idi
oo ama ben kalabalık salonda olcak nişan hepsine yetiştiremem kız havlu tesbihah canım tabikide ilk gün yazamazsın ama balayı sonrası kocacığın işteyken dinleriz :)ah benim daha ne ev tutuldu ne de balayı yerimiz belli esyalrım tamamdır ufak tefek seyler kaldı
ben nişanımı evde aile arasında olsun istedim ve öle yapmıstım bizde hediye dagıtmak gibi bi adet yoktur ama kayınvalidegim gilde oldugu için onlara kücük bi jest olsun diye yapmıstım süslü bir kesenin içine havlu tarak tesbih ve nişanlım ile benim adımın yazdıgı cici kurabiyeler yaptırmıstık onları koydum ve onları degıttım cok begenmişlerdi :)aklında bulunsun :)
2 ay sonra bütün düğün sonrası anılarımı yazıcam paragraf paragraf, bende çok merak edenelerdenim, anılara bogacagim sizi :) insan okurken keyif alıyor ya
ahh canım cok güel bir konuya degindin bizde sevdiceğimle
bu konuyu konusuyorduk bizde sinin gibi düsünüyoruz ilk gün evimizde kalıp btn yorgunlukları
ertesi günü cıkalım diyorduk hem daha cok egleniriz
sanırım verdiğimiz dogru bi kararmıs :) ne kadar degişik duygular ailemden
ayrılacagım için üzülürken sevdiğime kavusmaın mutluluğunu yasıyorum
ve en garibide sabah@kalktıgımda onu yanımda görmek ikiniz bir yatakta
cok degişik cok :) (biraz uzun oldu kusura bakma )bir ömür boyu mutluluklar size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?