• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık guzel erkek bebek ismi , anlamli ...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

PNRZNR57

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
1.098
42
38
35
Kırıkkale
Merhaba arkadaşlar,
Şubat ayı gbi Allah nasip ederse oğlumolacak ama hala ısim bulamadık böyle giderse kayinvalidem yada esimin halasinin bulduğu isimleri koyacak esim :(( kura çekelim diyorum bundan korkuyorum ama güzel bir isim bulur esimede kabullendrrsem bulduk deyip konuyu kapattrcam..lütfen fikir verin :((

Merhaba arkadaşlar,
Şubat ayı gbi Allah nasip ederse oğlumolacak ama hala ısim bulamadık böyle giderse kayinvalidem yada esimin halasinin bulduğu isimleri koyacak esim :(( kura çekelim diyorum bundan korkuyorum ama güzel bir isim bulur esimede kabullendrrsem bulduk deyip konuyu kapattrcam..lütfen fikir verin :((

Ahmet, Muhammet, Mustafa, Hüseyin, Ömer olabilir. Emir ismini de çok beğeniyorum. İşinize karışmak gibi olmasın ama n'olur yeni yetme isimler koymayın çocuğunuza. Eski isimler hem daha karizmatik hem de anlamlı.

Ben hep Oğuz Ata koymak isterdim ama erkek arkadaşım babanın ismini koyalım dedi kıza da onun ablasının ismi :D böyle olunca Oğuz Ata rafa kalktı bence güzel isim.

ömer asaf
muhammet emin
muhammet enes
abdullah allah hu tallanın en sevdigi isim
benim en sevdigim erkek isimleri:34:
bu arrada allah saglıklı sıhatli kucagınıza almayı nasip etsin rabbim

Yavuz ismini de ben çok seviyorum 2 isim düşünürsen eğer yavuz selim yada yavuz efe
Yavuz güçlü çetin gürbüz demek
Selim 1. Sağlam, kusursuz, doğru. 2. Selamete ermiş. 3. Tehlikesiz, zararsız, kurtulmuş. 4. Temiz, samimi. 5. Kuran’da geçer (Şuara 26).

Bir arkadaşımın ismi Alp Tunga
Kardeşinin ise Mert Tuğşat (Tuğşat kısmından emin değilim ama o da Türk tarihinden olması lazım.)

Böyle kardeşler arası anlamlı/uyumlu isimleri severim ikinci bir çocuk düşünüyorsanız ileride neden olmasın. ^^

Bir de sağlıklı, sıhhatli ve analı/babalı büyümesi dileğiyle.

M U H A M M E D :16::16::16::16::16:

bundan daha güzel ve anlamlı bi isim hiç duymadım:16:

inşallah banada nasip olur bigün ve adı Muhammed olur :21::21::21:

Esim muhammed ismi ağır dye koymak istemiyor ben eski ve kuranda geçen peygamber isimlerinden istiyorum ama istemiyor busekilde..bide uzun istemiyor okulda zorluk çekermis :(

oğlumun ismi FARUK YAĞIZ.yağız ismini öçok severim..farukda kyınpedern ismi vefat etmşti koyduk..favorilrm yazayım.YAĞIZ,ARAS,EREN,MERT,TUNA ,YİĞİT, anlamlarına siz bakın..

Allah hayirlisi ile kucaginiza almayi nasib etsin insallah...

Esiniz neden kayinvalideni ve halasini dinleyecek ki? Kendisi de arastirabilir isim, sonucta bu cocugun anasi-babasi sizsiniz. Biraz enteresan geldi bana dogrusu... :31:

DORUK: Dag yada tepenin en yuksek yeri, zirve.

EMIR / EMIRHAN: Reis, asiret basi, emreden. 1. Bir kavmin, bir şehrin başı. 2. Büyük bir hanedana mensup kimse. 3. Peygamberimizin soyundan gelen. 4. Kumandan. 5. Abbasi devletinde başkomutan. 6. Osmanlı devletinde beylerbeyi ve Tanzimat'tan sonra sivil paşalığın ilk derecesi.

POYRAZ: Kuzeydoğu yönünden esen rüzgar

TARIK: Sabah yıldızı, zühre, venüs, yol. Kur’an-ı Kerim’in 86.Suresi’nin adıdır. Mekke döneminde inmiştir. 17 âyettir. Tarık b. Ziyad (Öl. Şam 720): Berberi asıllı İslam komutanı. Cebeli Tarık’ı geçip İspanya’yı fethetti. İslam egemenliğini sağlayıp Endülüs İslam Devleti’nin kurulmasını sağladı.

SAFAK: Güneş doğmadan az önce ufukta beliren aydınlık

Esim muhammed ismi ağır dye koymak istemiyor ben eski ve kuranda geçen peygamber isimlerinden istiyorum ama istemiyor busekilde..bide uzun istemiyor okulda zorluk çekermis :(

ağır gelme olayını duydum ama bilmiyorum pek ne demek istediklerini nasıl ağır geleceğini. ben aşığım bu isme benimde bi Muhammedim olsun inşallah bigün:21:

Allah inşallah hayirlisiyla kucaginiza almayi saglikli sihhatli bi evlat olmasini nasip etsin inşallah :) ve bence Tolga , Baris , Aras , Mert , Yiğit , Emre , Efe begenirseniz bunlardan biri olabilir :)

ömer asaf
muhammet emin
muhammet enes
abdullah allah hu tallanın en sevdigi isim
benim en sevdigim erkek isimleri:34:
bu arrada allah saglıklı sıhatli kucagınıza almayı nasip etsin rabbim

Elbette çoook önemli isimler bunlar....

Ama ben çok hassasım bu isimlere...fazla kutsal fazla değerliler benim için:31:

Bu isimleri çok kullanan gördüm üzgünüm ki çoğu haketmiyordu taşıyamıyordu bu isimleri:50:

Allah biliyor ya....ne zaman peygamber efendimizin ismine rastlasam her kim olursa olsun....her seferinde salavat getirme ihtiyaçı doğuyor bende....ve her seferinde içimden salavat getiriyorum....çoğu buna güle bilir ama ben çook hassasım bu isimlere karşı:31:
O yüzden lütfen ama lütfen çok iyi karar verelim o isimlere yakın isimleri tercih edelim mesela Mehmet....mesela Ahmet ya da Emin ola bilir....her anne iyi niyetle koyuyor isimleri çocuklarımız Allaha Emanet ama gelecekleri konusunda tercihleri konusunda malesef ki hiç bir fikrimiz olamıyor:31:......isim bir insanın ömrüne yansıyor.....çok doğru karar vermek lazım.....iki oğlum var çok şükür isimleri beni hiç yormadı.....büyüdüler onlarda seviyorlar çok şükür:16:

Back
X