Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yasli bir amca parkta bir banka cokmus etrafi seyrediyormus....
derken yanina bir delikanli gelmis ki saclari
kirmizi, turuncu, mavi, sari renk boyali... Adam cocuga
bakakalmis.... cocuk da kustah bir sesle: "ne var moruk, sen
hayatinda hic cilginca bisey yapmadin mi" demis..
Adam gulumsemis: "Yaptim.. bir seferinde cok sarhostum ve bir
papagani becermistim.. simdi de acaba sen benim oglum musun diye merak ediyorum..." Erenet.NET
4 Rahibe ölmüş ve Cennet Cehennem sınırında sorgulamaya alınmışlar.
Sorgulama meleği demiş,
-Şimdi herkes sırayla dünyadayken işlediği en büyük günahı anlatsın. Sakın atmayın tespit ederiz.
1. Rahibe;
-Ben hayattayken bir kere penise dokunmustum parmağımın ucuyla demiş.Melek hangi parmağınla diyince sağ elinin işaret parmağını göstermiş. Melek:
-Tamam yavrum şimdi git ve günahı işlediğin o parmağı yan taraftaki kutsal suya sokarak arın günahlarından demiş.
2. Rahibe;
-Ben hayattayken bir kere penisi tutmuştum Melek:
-Hangi elinle demiş. Sağ elini kaldırmış, Melek de ona gidip o elini yandaki kutsal suya sokarak günahlarından arınmasını öğütlemiş. Bu sırada 3. rahibeyle 4. rahibe aralarında fısıldaşıyolarmış. Sonra aniden yer değiştirmişler. Sorgulama Meleği bunu farkederek:
-"Bir dakika ne oluyor, siz niye yer değiştirdiniz" diye sorunca daha önce 4. sırada olup 3. sıradakiyle yer değiştiren Rahibe:
-"İzin verirseniz, arkadaş kutsal suya g.tünü sokmadan ben bi ağzımı çalkalayıp çıkayım efendim"...
Yeni evli çift sabah uyanırlar,yatakta muhabbet başlar, Kadın sorar kocasına;
-Ya senin ayakların neden bu kadar büyük?.
-Çocukluğumda çok yalın ayak gezdimde ondan.
Peki ya, kafan neden bu kadar iri?
-Çocukluğumda hiç şapka giymezdimde, ondan.
Kadin bir süre düşündükten sonra:
-Vah Vah! , ne olurdu çocukluğunda birazda külotsuz gezseydin!. kaydirigubbakcemile3
YA ARKADAŞLAR KİMSE GELMİYORMU BURAYA HANİ GEYİK YAPACAKTIK YYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAAAAAlmaz: lmaz: lmaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: