Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Yasli bir amca parkta bir banka cokmus etrafi seyrediyormus....
derken yanina bir delikanli gelmis ki saclari
kirmizi, turuncu, mavi, sari renk boyali... Adam cocuga
bakakalmis.... cocuk da kustah bir sesle: "ne var moruk, sen
hayatinda hic cilginca bisey yapmadin mi" demis..
Adam gulumsemis: "Yaptim.. bir seferinde cok sarhostum ve bir
papagani becermistim.. simdi de acaba sen benim oglum musun diye merak ediyorum..." Erenet.NET

Yasli bir amca parkta bir banka cokmus etrafi seyrediyormus....
derken yanina bir delikanli gelmis ki saclari
kirmizi, turuncu, mavi, sari renk boyali... Adam cocuga
bakakalmis.... cocuk da kustah bir sesle: "ne var moruk, sen
hayatinda hic cilginca bisey yapmadin mi" demis..
Adam gulumsemis: "Yaptim.. bir seferinde cok sarhostum ve bir
papagani becermistim.. simdi de acaba sen benim oglum musun diye merak ediyorum..." Erenet.NET

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Kadinin biri kocasindan iltifat duymak istiyomus ve kocasina sormus:
-"Sence ben güzel miyim?" demis
Kocasi:
-"Kiçin tipki bir çamasir makinesine benziyo.." demis,kadin tabi sinir olmus.
Ertesi gün adamin cani sevismek istemis, karisina sirnasmaya baslamis.
Kadin da:

-"Git basimdan küçücük sey için koca çamasir makinesini çalistiramam, elinle çitiliyiver."

Kilisede dugunun baslamasina cok az zaman var.. damat rahibin yanina yaklasip isildiyor.. "Bakin.. size verecegim $100 karsiliginda evlilik yeminimizde birtakim degisiklikler yapmanizi istiyorum.. hani su bana soracaginiz sonsuza dek seveceginize, koruyacaginiza, sadik kalacaginiza yemin ediyor musunuz?" kismi var ya, onu metinden cikarmanizi istiyorum... "
Rahip gulumseyerek basini salliyor ve damat rahibin avucuna $100 sıkıştırıp iceri donuyor...
Ve dugun basliyor... herkes yerini aliyor, gelin ve damat rahibin onunde bulusuyor ve yeminler okunmaya baslaniyor....
Sira damadin yeminine gelince damadin gozleri hain hain parliyor.. ve rahip damata soruyor: "....... esinizin daima bir adim gerisinden yuruyeceginize, her emrini ve dilegini yerine getireceginize,her sabah kahvaltisini hazirlayip ayagina kadar gotureceginize,ve ikiniz de yasadiginiz surece baska kadinlara yan gozle bile bakmayacaginiza yemin ediyor musunuz...?"
Tabi damat bu beklenmedik is karsisinda gozleri faltasi gibi aciliyor..saga sola bakiyor.. bi yutkunuyor.. ve kisik bir sesle:
"E..eee..evet efendim"...
Ve toren sona erdikten sonra damat hisimla rahibin karsisina dikiliyor:
"Bir anlasma yaptigimizi saniyordum!!!!"
Rahip gulumseyerek cevapliyor:
"Esiniz daha iyi para verdi....

4 Rahibe ölmüş ve Cennet Cehennem sınırında sorgulamaya alınmışlar.
Sorgulama meleği demiş,
-Şimdi herkes sırayla dünyadayken işlediği en büyük günahı anlatsın. Sakın atmayın tespit ederiz.
1. Rahibe;
-Ben hayattayken bir kere penise dokunmustum parmağımın ucuyla demiş.Melek hangi parmağınla diyince sağ elinin işaret parmağını göstermiş. Melek:
-Tamam yavrum şimdi git ve günahı işlediğin o parmağı yan taraftaki kutsal suya sokarak arın günahlarından demiş.
2. Rahibe;
-Ben hayattayken bir kere penisi tutmuştum Melek:
-Hangi elinle demiş. Sağ elini kaldırmış, Melek de ona gidip o elini yandaki kutsal suya sokarak günahlarından arınmasını öğütlemiş. Bu sırada 3. rahibeyle 4. rahibe aralarında fısıldaşıyolarmış. Sonra aniden yer değiştirmişler. Sorgulama Meleği bunu farkederek:
-"Bir dakika ne oluyor, siz niye yer değiştirdiniz" diye sorunca daha önce 4. sırada olup 3. sıradakiyle yer değiştiren Rahibe:
-"ızin verirseniz, arkadaş kutsal suya g.tünü sokmadan ben bi ağzımı çalkalayıp çıkayım efendim"...

Adamla kadin evlilermis fakat çocuklari olmuyormus. 15 sene sonra kadin;
- ''müjde kocacim hamileyim'' demis.
Bizimki çok sevinmis eeeee kolay degil 15 seneden sonra baba olmak, fakat 8 ay sonra isyeri adami yurtdisina göndermis adam çok üzülmüs dogumda karisinin yaninda olamayacagi için ama eli mahkum gitmis. 4 ay sonra geldiginde ne görsün çocuk zenci, karisina sorunca kadin sogukkanlilikla cevap vermis;
- ''Aslinda çocuk normal dogdu fakat sonradan benim sütüm kesildigi için zenci bir süt annesi buldum onun sütünü içe içe böyle karardi'' demis.
Adamda;
- ''ben en iyisi anneme sorayim o herseyi bilir'' demis.
Annesine anlatmis. Anneside;
- ''Evet oglum dogrudur sende normal dogdun fakat sütüm kesildigi için seni inek sütüyle besledim simdide boynuzlarin çikiyor!''...

Sex fikralari (Erotik)

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile HADı KIZLAR BıRAZ GÜLELıM

4 Rahibe ölmüş ve Cennet Cehennem sınırında sorgulamaya alınmışlar.
Sorgulama meleği demiş,
-Şimdi herkes sırayla dünyadayken işlediği en büyük günahı anlatsın. Sakın atmayın tespit ederiz.
1. Rahibe;
-Ben hayattayken bir kere penise dokunmustum parmağımın ucuyla demiş.Melek hangi parmağınla diyince sağ elinin işaret parmağını göstermiş. Melek:
-Tamam yavrum şimdi git ve günahı işlediğin o parmağı yan taraftaki kutsal suya sokarak arın günahlarından demiş.
2. Rahibe;
-Ben hayattayken bir kere penisi tutmuştum Melek:
-Hangi elinle demiş. Sağ elini kaldırmış, Melek de ona gidip o elini yandaki kutsal suya sokarak günahlarından arınmasını öğütlemiş. Bu sırada 3. rahibeyle 4. rahibe aralarında fısıldaşıyolarmış. Sonra aniden yer değiştirmişler. Sorgulama Meleği bunu farkederek:
-"Bir dakika ne oluyor, siz niye yer değiştirdiniz" diye sorunca daha önce 4. sırada olup 3. sıradakiyle yer değiştiren Rahibe:
-"İzin verirseniz, arkadaş kutsal suya g.tünü sokmadan ben bi ağzımı çalkalayıp çıkayım efendim"...

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:

Minik oglan bahçede oynarken, babasinin arabasiyla sokaktan geçip, ormana dogru gittigini görmüs. Merak bu ya. O da arabayi izleyerek ormana gitmis.
Bir de ne görsün. Babasi ile teyzesi arabanin yaninda durmus öpüsüyorlar. Çocuk bu ya, gördügünden etkilenmis durumda kosarak eve dönmüs, nefes nefese heyecanli bir sekilde annesine, "Anne, anne. Biraz önce babami ormanda" derken annesi sözünü kesmis ve "Dur biraz. Nefes al. Sakinles. Öyle anlat" demis.
Oglan sakinlestikten sonra devam etmis, "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler".
Anne çocuga dönmüs, "Dur bakalim, ne kadar ilginç bir öykü bu. Devamini anlatma, sakla. Aksam yemeginde babanla beraberken bitirirsin. Sen bu öyküyü bitirirken babanin suratini görmek istiyorum".
Aksam olmus, yemege oturmuslar. Anne çocuga dönmüs; "Bu gün neler yaptigini bize anlatsana" demis.
Oglan baslamis; "Bahçede oynarken babamin arabasiyla ormana dogru gittigini gördüm. Ben de ormana gittim. Orada babami teyzemle öpüsürlerken gördüm. Bir süre sonra babam ceketini, teyzemde gömlegini çikardi. Sonra arabanin arka koltuguna geçtiler. Ardindan geçen sene babam seyahatteykenn senin Amcamla yaptigin seyden yaptilar".

Genç rahibelerden biri koşarak gelir ve başrahibenin önünde diz çökerek;
- "Değerli hemşire, sormayın başıma neler geldi ..."
- "Neler geldi kızım ???"
- "Arka bahçede çiçek topluyordum, nerden geldi bahçivanın oğlu ortaya çıktı ve maalesef bana,,,,,"
- "Tecavüz mü etti?"
- "Evet..."
- "Hımmmm, peki kızım sen şimdi git, mutfaktan bir limon al, kes ve suyunu iç.."
- "Aaa, limon hamileliği önler mi ???"
- "Hamileliği önlemez de, en azından sırıtmanı engeller..."

Yeni evli cift balayi icin bir otele gitmis. Ilk gece butun pozisyonlari denemisler.
Ertesi gece kadin:
- Tum pozisyonlari denedik degisik bir sey yapalim bu sefer demis
Erkek biraz dusundukten sonra:
- Buldum! Sen pencerenin onune git ,ben de kapinin onune, birbirimize dogru kosup birleselim demis.
Kadin kabul etmis,yerlerini almislar.
Erkek:
- uce kadar sayiyorum, ucte kosmaya basla demis.
- Biiirr, ikiiii ve uucccccc!!!!!!!!
Velhasil erkek hizalayamamis ve otelin 2.kat penceresinden havuza dusmus. Havuzdan cikacak ama cirilciplak oldugu icin utaniyor. Bakmis havuz kenarindaki barin barmeni hala is basinda hemen seslenmis:
- Arkadas ! Ordan bana bir masa ortusu uzatir misin?
- Niye? diye sormus barmen
- Pencereden dustum de...uzerinde hic bir sey yok, cikamiyorum havuzdan.
- cikin cikin, hic kimse sizi farketmez.
- Nasil yani?
- Oteldeki herkes 2.katta kapi koluna giren kadini kurtarmakla ugrasiyor.

Yeni evli çift sabah uyanırlar,yatakta muhabbet başlar, Kadın sorar kocasına;
-Ya senin ayakların neden bu kadar büyük?.
-Çocukluğumda çok yalın ayak gezdimde ondan.
Peki ya, kafan neden bu kadar iri?
-Çocukluğumda hiç şapka giymezdimde, ondan.
Kadin bir süre düşündükten sonra:
-Vah Vah! , ne olurdu çocukluğunda birazda külotsuz gezseydin!.
kaydirigubbakcemile3

Yeni evli çift sabah uyanırlar,yatakta muhabbet başlar, Kadın sorar kocasına;
-Ya senin ayakların neden bu kadar büyük?.
-Çocukluğumda çok yalın ayak gezdimde ondan.
Peki ya, kafan neden bu kadar iri?
-Çocukluğumda hiç şapka giymezdimde, ondan.
Kadin bir süre düşündükten sonra:
-Vah Vah! , ne olurdu çocukluğunda birazda külotsuz gezseydin!.
kaydirigubbakcemile3

delikafadulden delikafadulden delikafadulden :dance: :dance::sm_cool: :sm_cool::roflol::roflol: :roflol:HEpSıDE SÜÜÜPPPEEEEERRRRRRRRRRRRRR

Son düzenleme:
YA ARKADAŞLAR KıMSE GELMıYORMU BURAYA HANı GEYıK YAPACAKTIK YYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAAAAA:eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

YA ARKADAŞLAR KİMSE GELMİYORMU BURAYA HANİ GEYİK YAPACAKTIK YYYYYYYYYAAAAAAAAAAAAAAAAA:eek:lmaz: :eek:lmaz: :eek:lmaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz: :umursamaz:

artik hic kimse gelmiyor canim gunlerce
unutuldu burasi ben cok didindim ama yok herkes herseyi cabuk unutuyor
sende unut gitsin
:mymeka:

kızlar ya bende uzun zamndır buraya gelemiyorum:kedi:

ne yapsak burayı canlandıramadık...ben de oluruna bıraktım....
eğer birgün gelirde yine eskisi gibi çok kalabalık olursak o zaman buraya gelir yine geyik yaparız inşallah....
tabi şimdi de arada buraya uğramak lazım...
ne olursa olsun bu topik bizimhihoyyyt

evet fadikcim bencede diger taraf canli degilki burasi olsun
birden herkes sogudu iki bolununce topik onunda cok etkisi oldu e kimiside hamile kaldi cocukdu hastalikti giremez olsu
dogal olarak eski tad yok
ama bende bu sayfanin yokolmasina razi degilim
arada bende girip yazarim

X