canıımmmm aynı sorundan bende muzdaribimmm.. geçen gün burada araştırma yaparken bi tarif buldum temzleme suyu gibi bişey kullanıcı yorumlarııı da ii gibiydi gidip yaptırdım eczaneeye aynısınııı etkisi var gibii snde bir dene istersen..
Genetikle alakası var doğru...
Ama cildinin temizliğine özen göstermezsen genetikte bir yere kadar akneli cilt yağlı cilttir ve düzenli temizlik gerektirir bakımına devam et ve bir cildiyeciye görün
çekirdek cips gibi yiyeceklerden de uzak durmalısın genetikte yoksa bakımdan başka çare de yok
Bakım ŞART
sivilce izlerin varsa madecassol krem kullan. ben denedim işe yarıyor... piyasada olan peelingleri boş ver en güzeli Türk kahvesi
yumurta akı da yağlı ciltler için kurtarıcıdır
bunun dışında bolca maydonoz ye. benim cikldim baya düzeldibi de yağlanmayı kontrol altına alsam daha ne isterim ki...
olabilir cnm o kadar çok şey denedim ki bunuda deneyebilirim
zaten sabah akşam ttemizliğini yapıyorum ama hiç temizlik hissi olmuyo ve cips çekirdek gibi şeyleri hiç yemem zaten
madecassol kremi bir hafta kullandım ama izler geçmedi acaba devam mı edeyim?
benimkide düzelir inş 3 yıl önceki resimlerime bakıyorum daha güzelmiş cildim
benim sivilce izlerim baya kötüydü. ben 2 ay düzenli kullandım hatta bugün yine aldım çok az lekem kaldı düşün
cildini düzenli olarak temizle, madensuyunu iç ve şişede kalanı pamuğa dök sil cildini
bal maskesi de yap, cildini hem içten hem de dıştan besle
DIştan yapılan ve bir anda mucize eseri pürüzsüz cilt sağlayan bir bakım yok benim bildiğim. - Bir tek kahve telvesi olayına garanti veririm,sivilceye etkisi nedir bilmiyorum ama yapar yapmaz siyah noktaları yok ediyor, cildi duru bir görünüme kavuşturuyor tabi bir kaç saatliğine.- Asıl önemli olan cildi içeriden beslemek, bol bol su içip cilde yararlı yiyecekler tüketmek, dengeli beslenmek gerçekten cildi ve saçı toparlayan asıl şeyler.
ne güzel umarım bende de işe yarar:)
bende etkisi olmadı diye atacaktım kremi iyiki atmamışım.devamlı kullanıcam artık
temizliğimi yapıyorum jel olarak loreal pure zone ve sebamedin likitini kullanıyorum bi akşam biriyle yıkıyorum bi akşam biriyle:)
maden suyu ve balıda deniycem
kızlar bu aralar cildime takmış durumdayım
benim çok sivilcem olmuyo ama olunca izleri zor geçiyor.
fondöten kullanmayada gerek duymuyorum ama bazen kızarıklık oluyo yüzümde oluncada boynumla yüzüm arasında renk farkı oluyo sinir oluyorum
bi çok maske deniyorum ama etkisi kısa süreli oluyo..
benim bi arkadaşım var cildi mermer gibi ne krem kullanıyo ne maske ne peeling ne yüz yıkama jeli sadece yüzünü suyla yıkıyo..ben o kadar şey yapıyorum o kadar kusursuz bi görünüm elde edemiyorum,çokmu kafama takıyorum bilmiyorum aranızda benim gibi olan var mı
mesela sivilcesi olanlara,peeling yapıp ölü deriyi atman lazım deniliyor e peelin yapmayan ama cildi süper olan insanlar var genetik birşey bu demek ki ,o kadar taktım ki gelip geçenlerin yüzlerine bakıyorum pürüzsüzmü kötü mü diye.ne yapmak lazım herşeyi bırakıp suylamı yıkamak lazım bilmiyorum.
tek ürün kullan cildini yorma. pure zone benim cildimi iyi temizledi ama kuruttu
cildini nemsiz bırakma
evt önemli olan içten beslemek
bu telve nasıl kullanılıyor peki yüze sürüp beklemek mi gerekiyor renk filan bırakmıyor mu yüzde
sivilce izlerin varsa madecassol krem kullan. ben denedim işe yarıyor... piyasada olan peelingleri boş ver en güzeli Türk kahvesi
yumurta akı da yağlı ciltler için kurtarıcıdır
bunun dışında bolca maydonoz ye. benim cikldim baya düzeldibi de yağlanmayı kontrol altına alsam daha ne isterim ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?