Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar güzel bi ürüne benziyo......

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

brcnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2009
80
0
86
Tekirdağ
arkadaşlar bende saç dökülmesinden şikayetçiydim ama bi şampuan keşfettim dökülme durdu.... zigavus diye bi şampuan, 15 gün kullandıktan sonra etkisini tam olarak gösteriyo..... elimi her attığımda tutam tutam saç gelirdi ama bu şampuanı kullandıktan sonra döküllme kesildi..... şampuan çok güzel ama 40tl bi kutusu..... bende alternatif ürünler bakarken OTACININ SAÇ BAKIM TONİĞİNİ BULDUM, burda kullanan vardır mutlaka diye düşündüm..... otacının bu ürününü kullanan varsa yardımcı olun lütfen bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlarrrrr............

toniğin saç dökülmesine etkisi olacağını düşünmüyorum ben tresanın toniğini kullanmıştım saçı çok güzel yapıyordu fakat dökülme bakımından bir etkisi olmadı tabiki. şampuanda çok fazla etkili değildir dökülme bakımından fakat en az zarar verenini bulmak gerekir. tabiki diğer zararlı kimyasal içeren şampuanlarla karşılaştırıldığında bitkisel olanlar daha iyidir bencede. zigavus ile de otacının çok fark edeceğini sanmıyorum. sonuçta ikiside her ne kadar yinede kimyasal içersede bitkisel şampuanlar. tonikten önce otacının şampuanını kullansan daha iyi olur bence. yani fiyat olarak zigavus çok fazla dediğin için diyorum.

ben otacıyı falan kullandım saçımı yumuşak falan yaptı fakat saçım kepekten geçilmezz oldu kepek sebebiyle bırakma zorunda kaldım şimdi zigavusu kullanıyorum ben o saçlarımı bşta sertleştirdi ama hem kepeği falan yok etti hemde saç dökülmem durdu genelde sarımsaklı şampuanıyla biliniyor ama Ben narlısınıda kullandım narlısı daha ii geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…