• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel bayanlar sıkıtığınızda etkileyemiyeceğim erkek olamaz dedirten kokunuz hangisi?

yoo yanlıs dııl.. cok begendım ben soruyu... ben de o sorunun cevabını olan parfumu arıyorum.....var oyle herkesı buyuleyebılecek kokular.. ama bız henuz kesfedemesık .............

ah canıımm.... sen de benım kafadansın parfum konusunda.. ben de mukemmelı arıyorum......kısıye ozel parfıum de yapılıyor... aslında o lazım bize bayanssulusmile sendekı absouletly ırresıstbl orjınaldı dımı.... ben acık olarak aldım tatlımsı vanılya agırlıklı geldı bana.... sence nasıl kokuyor... nıe begenmemıstın

çok kadınsı geldi bana biraz da çiçek kokuo ama ben çiçek kokularını sewmiorum tatlım.vanilya kokusu seviorumm.ama erkek arkım çok beğendi demmekki erkekleri etkileyen bi koku

vanilyalı gelmedi bana baskın bi çiçek kokusu gibi givenchy beyaz tenliyim biraz da ağır kaçtı sanki ama sahtesine bakmadım kokusunu bilmiorum belki daha farklıdır..

Back