Göz Çevresi Bakımı Güzel bakıyosun denilen gözlerimin iki kusuru var... YARDIM!

Tabii ki, mesaj atiyorum size.

Yaaa gerçekten mi nasıl oluyo o işlem anlatırmısın lütfennn yaşayan üstelik yaptıran birinden duymak dsha motive edici gerçekten
Gözaltının yanlarından incecik bir kanül ile girip o şişliğin altındaki ince çukuru dolduruyorlar. Son derece basit bir işlem. Doktorunu iyi seç yalnız. İstanbul'daysan tavsiyede bulunabilirim.

göz doktoruna gittin mi canım bir çözümü vardır elbet estetik vs

Alerjik bünyelerin göz altında şişlik oluyor,sizin kide böyle br durum olabilir,alerji testi yaptırırsanız ortaya çıkacaktır
Ayrıca abartılacak kadar kötü durmuyor.

Aloe vera uygulayabilirsiniz bir arkadaşım bu konuda çok faydasını gördü hem de kırışıklarında bile faydalı oldu ben de şu an cilt tonu sabitleme amacıyla kullanıyorum lekeleri falan tek kullanımda geçiriyor. Aloe verayı da kendimiz evde saksıda yetiştiriyoruz siz de temin edip yetiştirebilirsiniz.

ayy çok basitmiş o göz torbalarını gidermek. Çağla Şikelin youtube kanalı var Çağla diye. Onunda varmış göz torbaları , adı Ömür olan bir kadına gitmiş , hyaluronik asitle le o göz torbalarını dolduruyormuş ameliyatsız sıfır acı. Kadına da bayılıyorum efsane bilgiler veriyo
4.34 şuna bak mutlaka

Yaa çok tesekkur ederım hiç izlemiyordum onun kanalını. İlaç gibi geldi ve çok detaylı. Teşekkürler ♡

Yaşınız bu tür müdehaleler için çok genç ki zaten sizdeki alerjik bir durum gibi gözüküyor sorunun kaynağına inmedikten sonra yaptırdığınız estetik müdehale sizi bir zaman sonra daha da geriye çeker
Alerji testi yaptırın
Eğer doğru fotoyu attıysanız tek derdiniz bu olsun :)

Bende ortaya balon gibi bisey cikicak sandim. Benim göz altlarımda öyle ama hic dert etmedim. Hic abarttiğınız kadar durum yok ortada takmayın bence. Estetik icinde gençsiniz daha ilerde daha kötü olursa yaptırırsınız

Moral vermek için değilde , o kadar da fazla değilmiş. Nurgul yeşilçay dada var sürekli gözlük takıyor . Kendine çok sorun etme , Çok ta kafana takacağına yaptır estetiğini kocan taksın kafasına :) Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…