Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
güzel arkadaşlarım :) malum 14 şubat.. hediye tavsiyesi lütfen
Ben geçen sene eşofman takımı ve gsli polar almıştım. Bu sene sevgilim olmadığı için bişey almayacağımdan fikir gelmiyor aklıma. Ama şunu diyebilirim bence fotoğraflarınızdan oluşan yapboz, sihirli kupa falan filan alma, kullanışlı bir şey olsun hatta ihtiyacı olan bir şey olsun...
Ben geçen sene eşofman takımı ve gsli polar almıştım. Bu sene sevgilim olmadığı için bişey almayacağımdan fikir gelmiyor aklıma. Ama şunu diyebilirim bence fotoğraflarınızdan oluşan yapboz, sihirli kupa falan filan alma, kullanışlı bir şey olsun hatta ihtiyacı olan bir şey olsun...
ben de ihtiyacı olan ama sevgililer gününe göre de biraz romantik olan bir şey almak istiyorum. bu gidişle ineceğim çarşıya gözüme neyi kestirrsem alacağım galiba