- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
- Konu Sahibi Gunnes1927
-
Soğuk buhar makinenizin filtresini sık sık temizlemenizi öneririm. O da mikrop yapıyor.
Acaba bağışıklık ile ilgili bir sorun mu var ?
Tekrarlayan enfeksiyonlarda pediyatri hekimleri bakıyor kanda . Siz iyi bir genel pediyatrist bulun . İmmün yetmezlik olabilir mi diye sorun . Ya da acaba doğuştan bir kalp hastalığı veya akciğerlerle ilgili bişi olabilir mi ? Onları da sorun bence . Çünkü bu durum normal değil .
Merhabalar bebeklerde reflü sık akciğer enfeksiyonuna yol açıyor .Bebeğinizi iyi bir yenidoğan uzmanına götürürseniz yardımcı olacaktır mutlaka.2 yaşa kadar yedidoğancılar çocuk doktorlarından daha faydalı olabiliyorlar.Geçmiş olsun.
Size tek tavsiyem bol bol emzirin anne sütü alıyor mu? Şuan bağışıklığı için her şeyden önemlisi bu. Tabi emziremiyorsanız da bi şekilde bu dönem geçecek atlatacak bunları.. şuan evdeki halıda vs sorun yok, sorun miniğin bağışıklığının henüz tam gelişmemiş olması. Enfeksiyonlara filan çok açık oluyorlar işte.
Ben tıp öğrencisi olarak size sadece tek tavsiye verebilirim, çevrende herkes şunu yedir bunu içir diyecekler sakın hemen kulak asma denilenlere.. antibiyotik de vermek doğru değil evet biliyorum ama bu çocuk daha 3 aylık ek besine bile hazır değil çok çok büyük risk almış olursun. Adam akıllı araştırmadan güvendiğin bir doktora sormadan bir şeyler verme midesi hazır değil henüz. Antibiyotikler en azından bilimsel anlamda araştırılmış yan etkileri olsun dozu olsun belirlenmiş şeyler.2 ay emdi sadece minigim emerken yakalandık gerçi bu illete suan mama takviyesi yapıyoruz gelişim geriliği ( kiloda) olduğu için
Tabi ek olarak emzirme ihtimalin varsa az yada çok hiç farketmez emzirmelisinBen tıp öğrencisi olarak size sadece tek tavsiye verebilirim, çevrende herkes şunu yedir bunu içir diyecekler sakın hemen kulak asma denilenlere.. antibiyotik de vermek doğru değil evet biliyorum ama bu çocuk daha 3 aylık ek besine bile hazır değil çok çok büyük risk almış olursun. Adam akıllı araştırmadan güvendiğin bir doktora sormadan bir şeyler verme midesi hazır değil henüz. Antibiyotikler en azından bilimsel anlamda araştırılmış yan etkileri olsun dozu olsun belirlenmiş şeyler.
Ha tabi yine iyi gelen çay olur bi yağ filan olur doktora danışıp araştırıp verebilirsin
Tabi ek olarak emzirme ihtimalin varsa az yada çok hiç farketmez emzirmelisin
Anne sütü alıyor mu peki?Yok hicbisi vermiyorum ki sadece mama oda inan mecburiyetten.. onuda yemesse aç kalıyor şimdi bile normal ayına uygun yemiyor cc olarak zaten..
Reflü de illa ki kusma olması gerekmiyo mide asidi geri kaçıp yemek borusunu yakıyor bu da öksürük balgam sık akciğer enfeksiyonuna yol açıyor ne yazık ki. Bebek oturmaya başladıktan sonra azalabiliyor diye biliyorum ama iyi bir doktora gitmek lazım .çocuk gastro yada çocuk göğüs de olabilir yenidoğancılar genelde yönlendiriyor.Reflü olabilir dedi doktoru.
Gittik reflü yatağı aldık başı hep dik aksam ve sabah beslenmesine gaviscon bebek ilacı kullandik.
Hiç kusma vs yok doğduğu günden beri dilinde biraz pamukçuk vardı ona bakarak reflü olabilir dedi ama bilmiyorum tabi..
Çok geçmiş olsun benim kızım .Da öyleydi ama deterjana alerjisi varmış kim buldu ben tabi bu tarz şeyler kanda çıkar mı bilmiyorum ama bi dikkat edin terleyip soğumasın bronşit teri hiç sevmez bi de lütfen çoook emzirinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?