E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
:uhm:arkadaşlar gebeliğin ilk haftalarında alısverıs merkezlerındekı x-ray cıhazlarından gecmek sakıncalımıdır. bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:uhm:arkadaşlar gebeliğin ilk haftalarında alısverıs merkezlerındekı x-ray cıhazlarından gecmek sakıncalımıdır. bılgısı olan varsa yardımcı olabılırmı
hiçbir sakıncası yok canım benim dr olmadıgını söledi,nette biraz araştırırsan bütün dr.lar sakıncası yok diyor
korkma tatlım birşey olmaz zaten onun tehlikeli olduğu konusundada pek bir bilgi yok ama geçmemeye çalış artık bende ilk zamanlar çok geçtim karnımda belli olmadığı için birşey demiyordum şimdi çok şükür 5,5 aylık oldum bayadırda geçmiyorum ve bebişlerde bir sorun yok tamammıyerimseniben
arkadaşlar benimdesize bi sorum var bu arkadaşımın sorduğu sorudan çok ayrı bi soru.diyelim ki eşiyle beraber olan bi bayan korunmadı ama iki gün sonrada adet gördü bu bayan hamile olma olasılığı varmıdır yokmudur?teşekkürler şimdiden