Güya oğlunun yüzünü gözünü parçalamışım.

Gecmis olsun. Bence hic sinirlenmeyin, kv oglunun egilimlerinden habersizdir. Siz ben dovmedim diyip gecin bence ama kv gercekleri bilsin istiyorsaniz bence direkt gidip oglunun neden size iftira atmaya calistigini anlatin. Tabi ki iftira diyecek ama kafasinda da bir fikir olusur herhalde...

Canim o kv niye oyle konusuyor diyeyim sana. Eski esin dolduruyor onu.
Zaten ayni iftira ile doktor raporu almaya calismis. Ama alamamis. Bosver ailesini oyle kandiriyor. Ailesi ogullarinin o tarz gay vs isteklerini bilmedigi icin. E kv de ogluna inaniyor iste...birde ayrilma olunca boyle camur atan kv deler cok. Ama burda odak nokta esin. Bosver kv konussun dursun...oglunun nelerden haz duydugunu bilseydi kucuk dilini yutardi zaten.
O yuzden aldirma.
Avukatina soyle herseyi. Gizlilik kanunlari varmis arkadaslar yazmis. O yuzden avukatina herseyi anlat..anlat ki eski esinin niye bukadar sana iftira atma pesinde oldugunu anlasilsin ve rahatca bosan.

Ben kotu bir insan olsam uzaklastirma karari almasina ragmen esyalarini almaya gitti eve annemdem izin alip, gayet polisi de arayabilirdim ama Allah korkusu var. Ben olsam yapardi ama o bana kesin. Annesi hic dusunmuyor bunlari. Kadinin kontorunu bile ben yukletirdim.

Ben kotu bir insan olsam uzaklastirma karari almasina ragmen esyalarini almaya gitti eve annemdem izin alip, gayet polisi de arayabilirdim ama Allah korkusu var. Ben olsam yapardi ama o bana kesin. Annesi hic dusunmuyor bunlari. Kadinin kontorunu bile ben yukletirdim.

Annesi sonucta. Sana degil ogluna inanmak istemesi normal. Inanmasa bile arka cikar yinede. Her insan adil olamiyor ne yazikki.
Kendi evladin bile olsa adil olacaksin hepimiz anne babamizin kuzusuyuz ama bazilari dusunemiyor dusunmek istemiyor. O yuzden bosver. Sen icini ferah tut. Kendini biliyorsun. Hic ofkelenme. Eski esinin kaybedecek seyleri var sonucta. O beyinsizlikle sana camur atiyor kendini akliyor basitce iste.
Ama mutlaka avukatina anlat olaylari. Durust ol ki duzgunce yardim edebilsin sana.

Hiç takma iftiraları canım,Allah’a bırak.Benmde arkamdan kötü iftiralar atmaya devam ediyorlar,Allah biliyor ya umrumda değil,Allah’a havale ettim ben

Canım bu erkek olarak kendimi nasıl korurum mantığı ağlama boşuna adam kendini haklı çıkartma yolunda sen bunları söyleme diye

X