Güvenmek mi guvenmemek mi?

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
Konuya nasıl giriş yapacağım bilemedim. Eşimin ailesi Adana da yaşıyor biz istanbuldayıistanbuldayız burda eşimin fazla akrabasi yok bir kuzeni var evli ve onlarla çok sık gorusyoruz. Eşiyle da yakiniz e malesef haliyle eslerimizin akrabalarindan da konuşuyoruz. Evet yanlış belki ama aynı yaşyaştayiz kaynana elti akraba konuşuyoruz bazı şeyleri ama ben bir süredir bu kadına karşı güven hissetmiyorum çünkü o eşinin ailesiyle gorusmuyor sevmiyor tabi bu onlarda karşılıklı. Ama benim eşimin ailesiyle aram iiyi ve kayinvalidem ler Bu kadınla gorusmemi hiç istemezler ama kendileri gördükleri yerde canım cicim yapıyorlar. Her neyse işte bende ara ara gorusuyorum birlikte geziyoruz vs. Son zamanlarda dediğim gibi guvenmemem gerektiğini hissediyorum. Sanki bi kavga etsek gidip tüm konusmalrimi ( tabi sadece benimkileri) herkese anlatacak gibi hissediyorum. Eğer böyle bişey yaparsa dusunemiyorum herkesle aramı bozar adımı çıkarır bire beş katar. Ben bu kadını hep düzeltmeye çalıştım herkesle iyi olsun istedim. Bazen iyi bazen yine özüne dönüyor. Çok karışık. Anlattım kusura bakmayın. Ben bu insanın bana vereceği zarardan korunmak için ne yapmalıyım lütfen akıl verin bana çok tkler okuduğunuz için

Bence yavastan mesafeni koy ama küsme sakin belki bi tartisma fln cikar en kisa zamanda herseyini anlatir sende milletin yaninda basta esinin yaninda gözünden düsersin bidahaki görüsmende de aile konularina hic girme ama gülümsemeyide suratindan eksik etme

Bence onun senin hakkında anlatıp zarar vereceği konuları tam tersine çevirmee bak derim ben bu güne kadar güvenip anlatıpta konuştuğun şeyleri kendini rahatlatmak için kim hakkında ne anlattıysan o anlattıklarında anıldığını anlatmaya başla bölelikle sana karşı kullanacağı bir kozu kalmaz hepsini hatırlamasanda bir çoğunu hatırlıyorsundur işin neresinden dönersen kardır en azındanda olsa kurtarabildiklerini kurtarmış olursun

Tsk ederim arkadaşlar ben artık anlaanlatmiyorum ama o sürekli soruyor yorumlar yapıyor kafamı bulandiriyor. Mesela diyorki eltin senin için zamanında böyle demişti ama öncesinde kimseye deme bişey diyeceğim yemin et filan diyor ben ise duyduklarimla kalıyorum söz verdim aramızda kalacak dediği icin

Back