nema problema.sorun olmaz. özel hayat denen bir şey varArkadaslar biliyorum cok sacma gelebilir ama bu konu hakkinda cok fazla bilgi kirliligi var.Allah askina emin olan gercekten yardimci olabilirmi takmaktan kafayi yiycem resmen emeklerim cop olsun istemiyorum. Erkek arkdsla 3 kez pansiyonda kaldik apart gibi tc verdik eleme sebebi olabilirmi? Bu konudan elenen varmı veyatta sizde aprtta otelde kaldiginiz halde hic sorun la karsilasmayan guvenlik sorusturmasindan gecen varmi + pomem ve askeriye meslekleri icin soruyorum
Sorusturmada ahlak ve edebe aykiri davranis diye bi baslik var ona girmezminHayır sadece terör bağlantıları araştırması yapılıyor otellerde güvenlik kaydı alınıyor evet ama hem suç islenirse yada bilgi amacli tedbir hemde ornegin arama emri olan yakalansin diye
Askeriye için yok yakınımdan bir çok kişi var. Sadece güvenlik soruşturması çok önemli, okulu kazandığınızda güvenlik soruşturmasına devam ediliyor hatta ama bu bahsettiğiniz şeyle ilgili bir şey değil.Arkadaslar biliyorum cok sacma gelebilir ama bu konu hakkinda cok fazla bilgi kirliligi var.Allah askina emin olan gercekten yardimci olabilirmi takmaktan kafayi yiycem resmen emeklerim cop olsun istemiyorum. Erkek arkdsla 3 kez pansiyonda kaldik apart gibi tc verdik eleme sebebi olabilirmi? Bu konudan elenen varmı veyatta sizde aprtta otelde kaldiginiz halde hic sorun la karsilasmayan guvenlik sorusturmasindan gecen varmi + pomem ve askeriye meslekleri icin soruyorum
Teşekür ederim bi cok kisi etkilediğini söylemiş teAskeriye için yok yakınımdan bir çok kişi var. Sadece güvenlik soruşturması çok önemli, okulu kazandığınızda güvenlik soruşturmasına devam ediliyor hatta ama bu bahsettiğiniz şeyle ilgili bir şey değil.
Teşekkür ederimHayır sadece terör bağlantıları araştırması yapılıyor otellerde güvenlik kaydı alınıyor evet ama hem suç islenirse yada bilgi amacli tedbir hemde ornegin arama emri olan yakalansin diye
Öyleymiş malesefBunlar arsivleniyor mu ya? Binlerce otel var turkiyede. Yillarca saklaniyor mu bu bilgiler?
Sorusturmada ahlak ve edebe aykiri davranis diye bi baslik var ona girmezmin
Yalnızca sıkıntılı yerler için geçerlidir bu. Normal bir otel kaydı etkilemez.Teşekür ederim bi cok kisi etkilediğini söylemiş te
Teşekkür ederimÖyle olsa daha otelde kalırken müdahale edilir sizce bir suç unsuru oluşturabilir mi?
Binlerce metres buluşması gerçekleşiyor, hatta otel sahipleri hem eslerini hem metreslerini farklı bloklarda idare ediyor.
O taciz gibi durumları kapsıyor olabilir ama soruşturmanın asıl amacı terör ve malum örgüt
O sehiri bilmedigimiz kalacak yerimiz olmadigi icin googleden bakip pansiyon tutmuştukYalnızca sıkıntılı yerler için geçerlidir bu. Normal bir otel kaydı etkilemez.
Sıkıntılıdan kastım fuhuş yeri gibi ya da herhangi bir örgütle bağlantılı yerlerdir. Normal bir konaklama pansiyonu sıkıntı yaratmaz yani takmayın kafanıza.O sehiri bilmedigimiz kalacak yerimiz olmadigi icin googleden bakip pansiyon tutmuştuk
Sizin kiminle nerde kaldiginiz memuriyet sicilinizi ilgilendirmez. O güvenlik soruşturması başka alanlar için. Terör,tarikat, vatana ihanet, işlediğiniz suçlar , psikolojik sorunlar vb gibi düşünün. Otelde kalmışsın, pansiyonda sabahlamissin ,barlarda dolasmissin bunlara bakmazlar.Arkadaslar biliyorum cok sacma gelebilir ama bu konu hakkinda cok fazla bilgi kirliligi var.Allah askina emin olan gercekten yardimci olabilirmi takmaktan kafayi yiycem resmen emeklerim cop olsun istemiyorum. Erkek arkdsla 3 kez pansiyonda kaldik apart gibi tc verdik eleme sebebi olabilirmi? Bu konudan elenen varmı veyatta sizde aprtta otelde kaldiginiz halde hic sorun la karsilasmayan guvenlik sorusturmasindan gecen varmi + pomem ve askeriye meslekleri icin soruyorum
OTEL DEĞİL GUNU BİRLİK EV DİYE GECİYORDU O SEHRİ BİLMEDİGİMİZ İCİN VE OTELLERDEN DAHA UYGUN OLDUGU İCİN SEÇMİŞTK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?