• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenlik güçleri şoke oldu!

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
fotocdncube.gazetevatan.com-.-vatanmediafile-.-Haber598x362-.-2015-.-10-.-17-.-guvenlik-gucleri-soke-oldu--1794831.Jpeg.jpg

DHA
Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde düzenlenen hava operasyonunda 11 terörist öldürülürken, operasyonda imha edilen bir mağarada bulunanlar dikkat çekti. Edinilen bilgiye göre güvenlik güçleri tarafından bulunan bir mağarada bütün zemine halıfleks döşendiği görülürken, içeride LCD televizyonlar, espresso hahve makinesi gibi teknolojik ürünler bulundu.

6 odalı olarak düzenlenen mağaranın bir odasının mutfak olarak düzenlendiği, bu odada espresso kahve makinası, tost makinası, mikrodalga fırın, komple ocak, mikser bulunduğu öğrenildi. Elde edilen bilgiye göre, mağarayı terör örgütünün lider kadrosunun kulladığı tahmini yapıldı. Aynı operasyonda bulunan diğer 3 mağaranın ise çok kötü koşullara sahip olduğu öğrenildi.

http://m.gazetevatan.com/News/Article?ID=874895

burnunuz düşsün emi! ulan benim evimde yok espresso makinesi! lcd de yok zaten, annemin kipadan aldığı Seg marka tüplü bi televizyonum var.
bi de halıfleks pislik tutuyo atın onu, ayılar, sıçanlar pisliyodur oraya, temizleyemezsiniz.
ulan ülkemin teröristi bile, dağda bile benden iyi şartlarda yaşıyo laynnnn!

6+1 lüks mağara. Bunlar buralara böyle tam teşkilat yerleşirlerken bir takım kişiler ne gibi işlerle meşgullerdi acaba? Ben bu kadar yerleşik yaşadıklarını düşünmemiştim hiç. Dağlarda her an baskın olabilir korkusuyla daha göçebe bir hayatları vardır diye düşünüyordum. Tabii ki yine her zamanki gibi güzel ülkemiz bizi şaşırtmaya devam ediyor.

Benim evimdede expresso kahve makinesi yok ,lcd'de almadım sosyete pkk'lı böyle oluyormuş demek birde sol grup deyip kandırıyorlar , sol komünist ve eşlt olur , herşey kandırmaca , terörist işte adı üstünde

Demek ki cozum sureci Aponun yasam kosullarinin iyilestirilmesinden daha fazla kisiye yaramis... Ben yerlerinde olsam gene oyumu AKPye verirdim, daha iyisini mi bulacaklar?
Ah saraylim ahh Nedir senin bu AKP den cektigin Her konuya illa bir tayyibi, illa bir AKP yı sokacaksin. Rüyalarında da goruyormusun merak ettim.eğer goruyorsan durumun çok feci Psikoloji sıfırdır sende.. Yahu acisammi, sana kizsammi bilemedim şimdi..

daha benim evimde kahve makinesi yok bir de sizin elektrik paranızı ödüyoruz. yatacak yeriniz yok hainler :KK12:

Valla barış süreci diye bize anlatılırken, hata ve hatta zaman zaman kimlik kontrolleri haberleri yapılırken, yol altına döşenen bombalar, böyle lüks mağara haberi olduğunda tabiki 13 yıllık iktidar parti sorumlu tutulur. Bakın, 13 yıl, tek başına iktitar parti ki o da AKP, başka kimden hesap sorulur ki. Sizce kim suçlu ve sorumlu?
İstihbaratımızda sorun var, bunu son aylarda iyice gördük bu sorun niye hala çözülemiyor... Bu sorunun muhatabı kim?

Back
X