Ee siz veriyorsunuz ya hala Ak partiye. Ayni hesap iste
Pardon o zaman sadece bir partiden bahsedince oyle anlaşılıyor bu taraftan.Ak partiye ömrümde oy vernedim
Hayırdır size vahiy mi geldi Cathy akp veryor diye
Saçmalamayın vermedim akp ye oy filan!!! Yalan mı söylicemGerçekten verdikleri cevap acınası...
Kör olmuş gözler.
Once aynaya bak, kendi haline aci.Ah saraylim ahh Nedir senin bu AKP den cektigin Her konuya illa bir tayyibi, illa bir AKP yı sokacaksin. Rüyalarında da goruyormusun merak ettim.eğer goruyorsan durumun çok feci Psikoloji sıfırdır sende.. Yahu acisammi, sana kizsammi bilemedim şimdi..
bak bu yorumun cuk olmamış bunlarıo senmi diyorsun bana hdp ye seve ,,seve oy vericem diyen senn.. yahuu zaten sen onlara oy vererek şu yukarıda saydıklarına izin veriyorsun.. Allasen saraylım ne diyon sen yahuu hdp ye seve ,,seve oy vereceğim diyorsun sonrada bana şu yukarıdaki örnekleri gösteriyorsunn.. sende değişik AMARELER görüyorum ama hadi hayırlısı..Once aynaya bak, kendi haline aci.
Yillardir Tayyipin arkasinda bir PKK yandasi, bir PKK dusmani olarak komik hallere dusen ben miyim, yoksa sen mi?
Tayyip baskan olup acilim yapacakmis, hadi kos.. "sayin Apo"ya karizmatik liderinle birlikte saygilarini sun. Akilleri salacakmis gene sokaklara, kos, kakaolu pastalarindan hazirla, geldiklerinde ikram edersin.. Emine hanimla git Kurdistanin mustakbel baskenti Diyarbakirda megri megri agitinda PKK liderleri ve Barzani ile birlikte dagdaki teroristlere agla.. Evini ocagini bombaladiklarinda da gel buraya agla.. Arincla beraber timsah gozyaslari dok, AKPli arkadaslarin gozyaslarini silerler.. Once aynaya bak, kendini gor, sizleri maymun eden liderine bak bak agla..
Anlasilan iyi anlasiyorlarmis.. Karsiligi da:
El de sikistilar... Anlayana..
Iste bu senin liderin... Hani yere goge koyamadigin... Bu ulkeyi bolmek isteyenlerle elele..
Hani ulkeyi kurtarmak, sehit kanini durdurmak icin sozumona iktidarda olmasi yetmeyen, 400 milletvekili vermenizi de sart kosan liderin.. Sanki kanin durmasina engel MHP ve CHPnin mecliste koltuklari olmasi ve teror ile mucadele etmesini engellemesiymis gibi..
Hani kendi ogullari curuk raporlari ile, bedelli ile askerlikten siyirirken, secim kazanamayinca cehenneme cevirdigi bu ulkede, askere gonderdigi oglunun paramparca cansiz bedenini tabut icinde teslim alan sehit babasina "karaktersiz" diyen karizmatik liderin..
Boluculerle isbirligi yapan, vatansever goruntu altinda bu memleketi uc kurusluk insanlara satan, peskes ceken, askerimin, ordumun elini kolunu baglayip bu ulkeyi savunmasiz birakan, yetmezmis gibi her firsatta asagilayan ve cezalandiran, binlerce gencimin kanindan sorumlu iken sucu hala baskalarina yikmaya ugrasan, milli deger dusmani, TC ve Ataturk dusmani vatan hainlerinin hepsine hic ayirim yapmaksizin takigim evet..
Komik olma. Bunlar senin destekledigin AKP sayesinde adam sayildilar, az daha tek kalsalardi ulke bugun paramparca idi. Turk topraklarina goz dikmis Kurdistan liderinin elini sikan kim? Planlarini kim bozdu? Begenmesen de HDP degil mi?bak bu yorumun cuk olmamış bunlarıo senmi diyorsun bana hdp ye seve ,,seve oy vericem diyen senn.. yahuu zaten sen onlara oy vererek şu yukarıda saydıklarına izin veriyorsun.. Allasen saraylım ne diyon sen yahuu hdp ye seve ,,seve oy vereceğim diyorsun sonrada bana şu yukarıdaki örnekleri gösteriyorsunn.. sende değişik AMARELER görüyorum ama hadi hayırlısı..
Benim gibi gerekirse HDPye bile oy verip Turk topraklarini saltanatiniz ugruna parcalama isinizi bozacak olan vatanseverler sayesinde..
Yılın yorumuHerkes beddua etmiş
Oy vermeyin o zaman partisine :)
Bir Ataturk dusmanindan nagmeler.. Senin diger konuda yazdiklarini da okudum, merak etme. Kenan Evren ile Ataturkun yaptiklarini ayni kefeye koyan zihniyet.. Derdini iyi biliyorum. Ulkede AKPPKKISIDDEAS varken HDPPKKya gerek yok. Ipler elinizden alindi, iki gunde ulkeyi cehenneme cevirdiniz. Terorist baslari ile antlasmalariniz cope gitti. Bosa caba, cici AKP partin ile Cumhuriyeti yiktirmayacagiz size.. Hevesiniz kursaginizda kalacak. O yuzden, Bahcelinin sozune kulak verin, atin buzdolabina kaldirdiginiz cozum sureci muzakerelerinizi, bu ulkeyi size boldurtmeyiz."hdpkk ya oy veren vatanseverler. "
bu tanımı da okuduğumuza göre dağılabiliriz.
Türk topraklarını AKP den kurtarmak için, özerlik ve Kürdistan hayali kuran hdpkk dan medet uman gafil mi desem, hain mi desem bilemedim.
Kito, dusmanin buyugu HDP degil, keske olsaydi. Herkes dusmanini bilir ona gore gardini alirdi. HDPnin meclise girmesi bir felaketi onledi bu ulkede.. Yoksa biz bugun Diyarbakirin basinda Apoyu, topraklarimizda Barzaniyi tartisiyor olacaktik. Hatta belki de kk ve bilumum sosyal medya kapanmis, tartisamiyor olacaktik. Tek adamlik, hele de Tayyip soz konusu isse boyle birsey iste..bir çok görüşüne katılırım,yazdığını beğenirim Saraylim ama bu pek olmadı gibi.
düşmanımın düşmanı dostumdur olmamış,yakışmamış sana sanki
Düşman düşmandır,vatanıma zarar veren kimse aynı kefededir bence.
hahahaaa.Bir Ataturk dusmanindan nagmeler.. Senin diger konuda yazdiklarini da okudum, merak etme. Kenan Evren ile Ataturkun yaptiklarini ayni kefeye koyan zihniyet.. Derdini iyi biliyorum. Ulkede AKPPKKISIDDEAS varken HDPPKKya gerek yok. Ipler elinizden alindi, iki gunde ulkeyi cehenneme cevirdiniz. Terorist baslari ile antlasmalariniz cope gitti. Bosa caba, cici AKP partin ile Cumhuriyeti yiktirmayacagiz size.. Hevesiniz kursaginizda kalacak. O yuzden, Bahcelinin sozune kulak verin, atin buzdolabina kaldirdiginiz cozum sureci muzakerelerinizi, bu ulkeyi size boldurtmeyiz.
Koydugum resimleri gormedin galiba.. 7 Hazirana kadar bolucu ile kimlerin elele horon teptigi belli olmuyor mu? Hevesiniz kursaginizda mi kaldi? Oylari AKPye verelim de "nerde kalmistik?" mi diyesiniz yani?hahahaaa.
bölücüyle aynı yerden bakan zihniyet Atatürk ve Cumhuriyet kılıfıyla saldırıyor.
tınnnnnnnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?