Güvenlik görevlisi yakışıklı olunca....

Göndereyim

Aaaa tövbe üstüme iyilik sağlık ben gönlümün yakışıklısını 25 yıl önce buldum zaten, bu delikanlı olsa olsa bana evlat olur

tolini gönder gitsin her taşın altından tolin çıkıyo bizde kurtuluruk birazda elin gavuru uğraşsın

Göndereyim

Aaaa tövbe üstüme iyilik sağlık ben gönlümün yakışıklısını 25 yıl önce buldum zaten, bu delikanlı olsa olsa bana evlat olur
olabılır resminede bakma gısganıyorum

gözü doymuyor bu tolinin nerede kaslı orada tolin
hepsi benim
ba ba baaaa hazımsız şey

açıklıyorum::
behlül lise aşkımdı
murat bozla geçen sene takıldık
1 tanede gavur vardı ünv den sünnetsiz diye ayrıldım

yeter bunlar sana daha ne olsun

Olur munee bizi Brezilya' ya gönder munee ne istersen yaparız Hatta gel senide biz götürelim

Çok iyi değil mi ama abla

Başı bağlılar bile çocuğa iç geçiriyor, ayıp ayıp

Hepinizin aşklarına birer mail mi yollasam ne yapsam, Brezilya'ya gönderir onlar sizi

Brezilya'lıya bakıp Türk erkeğine göz süzmeye devam, yalnız bu delikanlı çocuğumuzdan sonra ne kadar göz süzebilirsiniz bilemiyorum

Bundan sonra zor is valla
Yaşi da yasima uygun bi ablalik yapta aramizi bul mune lutfen

Ayyy bu mu yırtındığınız yımırta yaa

tolini gönder gitsin her taşın altından tolin çıkıyo bizde kurtuluruk birazda elin gavuru uğraşsın
tamam ben giderim yağuşuklumun yanına

Hepinizin aşklarına birer mail mi yollasam ne yapsam, Brezilya'ya gönderir onlar sizi
benımkını bulursan gönderirsin

fışkiyeyi kim napar burdaki oğlanı görünce bee

doymuyor maski bir türlü

facebooktan sevgılılerınıze mesaj atıyımda gorun

benim ki brezilyaya mı tahtalıköye mi gönderir belli olmaz
yarın buraya konu açarsınız
Brezilyalı hayranı genç kız sevgilisi tarafından pıçaklandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…