- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
Hep gavura hep gavura Abi bizimkiler öenm vermiyo onlar yiyor tavuklu salata gidiyor koşuya bizimkiler salata kebab şalgam 5 tane pide ekmek
aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep gavura hep gavura Abi bizimkiler öenm vermiyo onlar yiyor tavuklu salata gidiyor koşuya bizimkiler salata kebab şalgam 5 tane pide ekmek
yalanın batsın sen ayakta kalamaaaan al beee benim elimden neler geçti bu neki
fenaa
ama bizim başımız baglı olduğu için
ben hakkımı toline devrediyorum
bu afeti devran onun hakkı
aynen recom kk yı bi kaslı yıkıcak
Ben kimseye hakkımı devretmiyorum ortada dursun
kocişin yok mu kızım senin
sana yaramaz bu
hay maşallah, koç koç
Ne o hepiniz yapışmışsınız çocuğa, Brezilya'ya göndereyim mi sizleri
seninde başın baglıtoline ne hakkı veriyonuz ya kız imzasına keremi koymus o ona yeter
Olmamı hemide çıtır yani kimseye hakkımı vermem bende kullanmam hakkımı kociş üstünde kullanicam
kerem benımmıki allah allah mikser renginatoline ne hakkı veriyonuz ya kız imzasına keremi koymus o ona yeter
kerem benımmıki allah allah mikser rengina
mune sen cık aradn mune sana noluyo sende beğenmeyiver gençlerin (ben) güzellerin(ben) bekarların (ben) önünü açın artık açın
Ay o imzayı görse çocuk bakmaz ona zatentoline ne hakkı veriyonuz ya kız imzasına keremi koymus o ona yeter
sen benin başımı boşver
seninde başın baglı
asıl mikser sensin burada herkes cocuktan bir parca kaptı sen hepsini istedin aç gözlü müsün kızımkerem benımmıki allah allah mikser rengina
mune sen cık aradn mune sana noluyo sende beğenmeyiver gençlerin (ben) güzellerin(ben) bekarların (ben) önünü açın artık açın
Evet
Minebizi BBrezilya ya gonder
kerem benımmıki allah allah mikser rengina
Ay o imzayı görse çocuk bakmaz ona zaten
Mune sende dayanamadın dimi
yalanın batsın sen ayakta kal
eferim
gısgançAy o imzayı görse çocuk bakmaz ona zaten
Mune sende dayanamadın dimi
sen benin başımı boşver
asıl mikser sensin burada herkes cocuktan bir parca kaptı sen hepsini istedin aç gözlü müsün kızım