- 31 Ağustos 2012
- 22.058
- 35.266
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah antonyoooo Çok dadlu yaa Yerim yeriim
Bura da olsa böylesi hep gavura hep gavura
Bizde telsizi alıyor abi naber ağbee Öf vucud saç yüz beden 10 numara beğendim
Ablasının gülü
ne yani diyetteyiz diye menüye de mi bakmayalım derler bu durumda
Selam yakisikli, evlenelim mi ?
Selam yakisikli, evlenelim mi ?
yakışıklı olduğu için brezilyadan sınır dışı falan edilirse ben sahip çıkarım bu datlu kişiliğe yazık sokakta falan kalmasın insanlık öldü mü
Yanlız benim nazarım değer nedense yarın çocuk metronun altına girmesin
Onu beğenmezse ben evlenirim pamıklara sararım ya çok dadlu birşey bu kadar hepimiz beğendik haketten çocuk yarın ölmese bari Maşallaahh diyin sevgilime
abartma canım
Türk milletinin bu yardımseverliği beni öldürüyoryakışıklı olduğu için brezilyadan sınır dışı falan edilirse ben sahip çıkarım bu datlu kişiliğe yazık sokakta falan kalmasın insanlık öldü mü
Yanlız benim nazarım değer nedense yarın çocuk metronun altına girmesin
Ay öldürdün beni gülmekten yaa
Kıs sus yazık çocuğa
Onu beğenmezse ben evlenirim pamıklara sararım ya çok dadlu birşey bu kadar hepimiz beğendik haketten çocuk yarın ölmese bari Maşallaahh diyin sevgilime
Ben söylerim sonra ona
zaten bir sevgilin oldugunu ben mi hatırlatayım yoksa biri ona haber mi versin sen seç
Yanımda şuan kendisi haberleri duyunca çağırdım geldim trip atıyorum şuanKedi yeni sevgili yapmışsın enişte nezaman geliyo tr ye
Hahahahaahhahaa hatun işte bu çocuğada trip atılırmı yahuYanımda şuan kendisi haberleri duyunca çağırdım geldim trip atıyorum şuan
Hahahahaahhahaa hatun işte bu çocuğada trip atılırmı yahu