• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güvenli Meyve Sebze Emziği

YASON

iki prenses annesiyim
Kayıtlı Üye
8 Mart 2008
338
1
96
46
İstanbul
arkadaşlar güvenli meyve sebze emziği kullanan varmı...ben yeni aldım boğazına kaçtı derdi yok minik bir file içerisine meyveyi dilimleyip koyuyorsunuz kapağını takıyorsunuz ve bebeğiniz onu kemiriyor emiyor hem damaklarını kaşımış oluyor hem suyunu emiyor tatlara alıyor vss...ben çok memnunum kızımında hoşuna gitti...
özellikle boğazına kaçacak diye korkan tedirgin olan bebeğinin ağzına bişey veremeyen annelere büyük kolaylık...:sm_cool:

a evet bende haftasonu aldım ama arabanın bagajında unuttum iyi oldu hatırlattığın :)

bende haftasonu aldım dün üzüm tanecikleri koydum içerisine bugünde bir dilim şeftali..

ben bunu daha öncede duydum ama hiçbiryerde bulamadım bebek mağazalarınada sordum yok diyolar hep..
nerden aldın?

bebek mağazalarında var internetten bakabilirsiniz 9-10 ytl civarında e bebekde ve joker de var.ben jokerden aldım

bebek mağazalarında var internetten bakabilirsiniz 9-10 ytl civarında e bebekde ve joker de var.ben jokerden aldım

bende metrocıty jokerden aldım. bazen ordaki annelere kadınlarkulübüne üyemisin diye sorasım geliyo sırnaşık şey

çok haklısın arzuco bende aynı şeyleri düşünüyorum bazen alışveriş esnasında bebekli veya hamile bir bayan görünce hemen sormak istiyorum yada acaba bu bayan kadınlar kulübündenmi diye düşünüyorum belkide aynı konuda yazıştığım biridir diyorum:):):) ben kozyatağı carrefour daki jokerden aldım...

ne enteresan bişey ilk defa duydum hoşuma gitti ama bende alayım bari böylece yanında olmasmada eline korkmadan meyve verebilirim sırnaşık şey

a.s çok güzel bişey ya netten araştırırken görmüştüm sonra alırım diye geçip unutmuştum,iyi oldu hatırlattığınız,ama buralarda bulunur mu bilmiyorum çünkü ne e-bebek ne de joker var bi sorayım bakalım mağazalara olmazsa netten sipariş veririz...

başlığı görünce içeri girip bakmadan edemedim teyze olmak böyle bişiy demekki:)) minik yeğenim(6 aylık) kullanıyor bu emziği çok kullanışlı bişiy ve inanılmaz tatlı oluyor bunu kullanırken çıkardığı sesler filan :) kendi başına bişiyleri yemenin pardon kemirmenin keyfini çıkartıyor minik cadı herkese tavsiye edebilirim çok güzel bir ürün:)...

Back