Güvenli bağ oluşmadığından mı?

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
203
103
Kızlar size bir sorum olacak bilenler varsa cevap verirse sevinirim...

3 aylık bebeğim var başkalarına gidince hiç ağlamaz insan yabancılamaz ama misal bazen kaynanama indiriyorum bazen tek iner biraz kalır orada gülücükler atar konuşmaya çalışır vs vs ama benle aynı ortamda olduğu zaman genelde gözleri hep benim üstümde aldığı kişide ağlamaz güler eder ama gözleri genelde hep bende olur ben ona gülerim o da güler sonra onu alan kişiye bakar inceler... sormak istediğimde hani gözleri bende oluyor ya kendini güvende hissetmediğinden midir ki? Bu durumdan biraz korkuyorum güvenli bağ oluşmaz diye ama onla çok konuşur ilgilenirim masajlar yaparım aşağa indirceğim zaman söylerim veya bezini değiştirince banyo yapınca falan filan

Güvenli bağın oluşmamasi çok çok kolay bir şey değil merak etmeyin. Anne ilgileniyorsa, seviyorsa, bebege kayıtsız değilse, birine biraksa bile düzenli olarak bebekle vakit geçiriyorsa, ihtiyaçlarını karşılıyorsa bağ mutlaka oluşur. Bebeğinizin sizi goz hapsine almasi o aylarda aksine iyi bir şey, sizi tanıyor ve orda olduğunuzu görmek ona iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…