Güvenli alışveriş sitesi var mı ?

extraordinary_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2011
36
0
36
Denizli
Devamlı işyerindeyim ve evden ie işten eve monoton iir yaşam biçimim var şu sıralar. aLışveriş yapmaya vaktim yok.PAzar günleri de yatıyr ve dinleniyorum. İnternet üzerinden alışveriş yapabieceğim güvenli bir alışveriş sitesi önerebilirseniz bana çok memnun olurum.

sende benim gibi yoğun çalışmaktan kendine zaman ayıramayanlardansın :)
çalışan bayanlar için bi alışveriş sitesi sana gönül rahatlığıyla alışverişini yapabilirisin ayrıca baya bi indirim var şuan.

kızlar ben internet alışverişkoliğiyim hatta hangi siteden ne aldım hangi markaları keşfettim hepsini anlattığım bir facebook sayfası açtım daha yeni, facebooktan alışverişkolik diye aratırsanız sayfalarda hemen çıkıyor morlu profil resmi olan pembe yazılı bi göz atın derim

hangi siteler onlar isim verilemiyor mu ki ben de arıyorum.hepsiburadadan alıyordum onda da ürünlerle ilgili bir kaç yorum okuduktan sonra vazgeçtim.

Evettt, Nette alışverişe ne dersiniz?
Becerenler için oldukça avantajlı fırsatları inanın yok değil....
Nike Puffed Bebek Montu mesela 126 yerine 50 tl.ye almış biriyim :))
...♥ Zeynep'le Güne Merhaba ♥...
İpekyol, Koton, Twist, Polo, Lacoste, Css. Sarar, Derimod, Gucci, Pierre Cardin, C.Armani, Eastpak, Armine, Vakko, Nine West, roman, Herry, Gap, Burberry, roman, Nike, Adidas, Puma, Chicco, Samsung, Converse, Tiger aklıma ilk gelenler....
Malum alışverişin dibi, tam sezonun sonu; tabiri caizse kazıklanan kazıklandı artık ellerindekilerini bitirmek için fiyatların tuz oluşu :)) %70 mi dersiniz hadi % 90 olsun, gerekirse bedavaya verecekler, almayanı elinden gelse dövecekler... Zavallı bizler, alışveriş tutkunları ...
Bu kadar davete icabet etmeden duramadık.....
Bizde kızlarla dolduk doluştuk sitelerin içine... Amacım burda reklam filan değil, sadece nette alışveriş için tam zamanı, yazmak istedim...
Kampanyon - DayBuyDay - Zizigo - Trendyol - Markofoni - Vipdükkan - Morhipo - 1v1y - Limango'nun içine ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…