Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesinlikle the balm fraty boys yada hot mama yada the balm beaty louMakyaj yapmaya yeni başladım. Bana önerebileceğiniz bir allık markası var mı?
canım, ucuz değildir ama uzun sure kullanırsın hala üretiliyor mu bilmiyorum ysl nin ponponlu allıkları acık tonları vardı pembe onları öneririmMakyaj yapmaya yeni başladım. Bana önerebileceğiniz bir allık markası var mı?
avonun şeftali tonlarına bende bayılıyorumBen avonun allıklarını çok başarılı buluyorum şuan kullandığım çok doğal
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Resmini çekip koyarmısınız..bende kalıcı bir allık arıyorummax factorun allığını almıştım bende bir kere hiç beğenmedim dağılıp uçup gidiyor hemen. Bende kodu aklımda değil şu an ama yaklaşık iki yıldır flormar ın bir farı var tam turuncu gibi rengi onu allık olarak kullanıyorum çok kalıcı ve harika duruyor her gün kullanıyorum asla sivilcede yapmıyor
:) teşekkür ederimtam olalrak kullandığım bu turuncu olanı burda çok turuncu duruyor ama ben buğday tenliyim bende çok iyi duruyor beyaz tenlilere çok gitmiyor ama arkadaşım denemişti heidi gibi oldu onda renk uymadı