prense_s 'küçüğüm..' Kayıtlı Üye 19 Nisan 2011 726 10 46 Tekirdağ 7 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi prense_s #1 arkadaslar ben mutfak esyaları alabılcegım guvenılır bır sıte arıyorum varmı bıldıgnız alısverıs yaptıgınız fakat bıde havale ıle odeme yapmak ıstıyorum daha once hıc yapmadım bu nasıl oluyor acıklarmısnız?? acıl yardım beklıyorum
arkadaslar ben mutfak esyaları alabılcegım guvenılır bır sıte arıyorum varmı bıldıgnız alısverıs yaptıgınız fakat bıde havale ıle odeme yapmak ıstıyorum daha once hıc yapmadım bu nasıl oluyor acıklarmısnız?? acıl yardım beklıyorum
prense_s 'küçüğüm..' Kayıtlı Üye 19 Nisan 2011 726 10 46 Tekirdağ 7 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi prense_s #2 yokmu guvenılır bır sıteden alısverıs yapanlar uff
N nurefsani Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 446 167 133 Ankara 7 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi prense_s #3 hepsiburda -hızlıal-gittigidiyor -akakçe benim alışveriş yaptıklarım
N nurefsani Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Haziran 2011 446 167 133 Ankara 7 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi prense_s #4 cnm sitede zaten havale ile ilgili seçeneği işaretleyip orda yazan hesaba para yatırılıyor eşimde havale ile alışveriş yapıyor
cnm sitede zaten havale ile ilgili seçeneği işaretleyip orda yazan hesaba para yatırılıyor eşimde havale ile alışveriş yapıyor
prense_s 'küçüğüm..' Kayıtlı Üye 19 Nisan 2011 726 10 46 Tekirdağ 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi prense_s #5 urun gelıyor sen taksıt taksıt hesaplarına parayı yatırıyosun dımı canım
Chess Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 53.296 42.825 898 8 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi prense_s #6 prense_s .!.: urun gelıyor sen taksıt taksıt hesaplarına parayı yatırıyosun dımı canım Genişletmek için tıkla... o şekilde olmaz canım peşin ödersin, bu aralar hepsi burada cozuttu taşınıyoz maşınıyoz diye, bu aralar ordan alışveriş etme
prense_s .!.: urun gelıyor sen taksıt taksıt hesaplarına parayı yatırıyosun dımı canım Genişletmek için tıkla... o şekilde olmaz canım peşin ödersin, bu aralar hepsi burada cozuttu taşınıyoz maşınıyoz diye, bu aralar ordan alışveriş etme