Güvenilir Alısveris Sitesi Onerileri

pakizesu__

aşkın ve acının kadını
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2016
62
30
Internetten daha once hic alisveris yapmadim ama artik cok populerlesti ve ben de yapmak istiyorum. Belli ismi bilindik kunt siteler var oralarin guvenilir olacagini dusunuyorum ama istedigim ve gelecek urunun ayni olup olmayacagina pek guvenemiyorum. Giyim uzerine hangi siteleri tercih ediyorsunuz ve hic sorun yasadiniz mi? Oneride bulunursaniz cok sevinirim.

Merhaba ben yapıyorum ilgilenirseniz ;
www.facebook.com/groups/1326428964041422 anne cocuk kombin, elbise, abiye elbise ve cocuk giyimle ilgili herşey icin sayfamıza bekleriz
1f609.png

https://www.facebook.com/groups/1326428964041422/

Genel giyim değil ama tesettür üzerine kullandığım bir site var. Kapıda ödemeli olarak da alabiliyorsunuz. Ben birkaç eşarp aldım ve memnun kaldım. Ürünleri ilginizi çekerse tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir alışveriş sitesi keşif ettim mükemmel bir hizmet ve aradığınız yeni modelleri bu adreste .... da bulabilirsiniz. Ürünlerinden kullandım ve memnun kaldım. .... incelemenizi tavsiye ederimm

...com hem ucuz hem de kaliteli.

Eğer tesettur giyimle alakalı arıyorsan ...com dan alışverişimi yapıyorum gayet memnunum :)

İnstagramda ... arkadaşlar güvenilirdir gönğl rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz

Konulara baktım adamakıllı bir konu yok genelde reklam amaçlı kullanılmış. Arkadaşlar bulunduğum yerde imkanlarım kısıtlı o yüzden internetten alışveriş yapmam gerekiyor tesettürlü arkadaşlar uygun ve kaliteli bildiğiniz siteler var mı

Konulara baktım adamakıllı bir konu yok genelde reklam amaçlı kullanılmış. Arkadaşlar bulunduğum yerde imkanlarım kısıtlı o yüzden internetten alışveriş yapmam gerekiyor tesettürlü arkadaşlar uygun ve kaliteli bildiğiniz siteler var mı
sefamerve yi duydunuz mu

Internetten daha once hic alisveris yapmadim ama artik cok populerlesti ve ben de yapmak istiyorum. Belli ismi bilindik kunt siteler var oralarin guvenilir olacagini dusunuyorum ama istedigim ve gelecek urunun ayni olup olmayacagina pek guvenemiyorum. Giyim uzerine hangi siteleri tercih ediyorsunuz ve hic sorun yasadiniz mi? Oneride bulunursaniz cok sevinirim.

ben vavin.com.tr yi kullanıyorum baya sipariş vermişimdir bi problem yaşamadım ama sadece bikeresinde 2 gün geç gelmişti ondada kargo firması kaynaklı gayet memnunum

X