Aynen oyle bidee kendime mi dogurdum ben bu cocugu bizim sende istiydun noldu simdiŞu kocaları çocuk doğurduktan sonra kısırlaştırmak lazım.
Spermleri bol geliyo dağıtacak yer arıyolar
madem adam değilsin niye elin kızının başını yakarsın demiAldatıyor heralde, söylememe gerek varmı. Sinyalleri çakıyor ciddi ciddi. Çok üzüldüm ya, iyi giden bi evliliğe çocuk yap çok afedersin karşındaki kaypak çıksın. Adam gibi adam bulmak çok zor.
Şu tür konulara lafın gidişine şöle yazabilsek bende bozucam üslubuda işte....madem adam değilsin niye elin kızının başını yakarsın demi
küfür edesim geldi
Ben calisiyorum zaten ekonomk ozgurlugum var guzellik konusuna gelince kotu degilim fakat dogum sonrasi toparlanma donemindeyim hala cevremde vardi tabiki ama esim yuzunden bitti cogu bende evliligim bozulmasin kavga etmeyelim die bitirdim salaklik bendesanirimGüzel yürüyen bir evlilikte iş seyahati bir ay da olsa sorun değil bence, ama sizin evliliğiniz farklı. Ne diyebilirim? Yine ailesinin ağzına bakan, birey olamamış, ufku dar bir koca. Elimizi sallasak çarpıyoruz. Değişir mi? Ben hiç görmedim. Ancak sen çok değişirsen değişir bu tipler. Mesela kariyer yapacaksın, güzel bir çevre edineceksin o da buna dahil olabilmek için sana iyi davranacak. Çantada keklik olan eşlerine saygı göstermezler. Ne yazık ki.
Aynen oyle bence zaten evlilik ilk zamanlarda adamin kiskancliklari ile basliyo kadin kendini adamin istedigi hale sokuyo sonra dogum cocuk derken Adam kadini begenmez oluyo ve asla kadinin istedigi seyleri yapmiyo sonuc ya ayrilik yada cocuk icin evliligi surdurme buyuk bi kisim boyle yasiyo benceAldatıyor heralde, söylememe gerek varmı. Sinyalleri çakıyor ciddi ciddi. Çok üzüldüm ya, iyi giden bi evliliğe çocuk yap çok afedersin karşındaki kaypak çıksın. Adam gibi adam bulmak çok zor.
Telefonuna bakiyodum arada bisey yok ama seytandir o zaten yapsada telde tutmaz beni goturmesini istedim ama durmadan bahane siraladi simdide gidersen bosanirim senden diorum hala gitmeyi dusunuyo napicam bilmiyorumAldatma ihtimali yok mu? Telefonunu, sosyal medya hesaplarını kurcalamadınız mı? Adam baştan beri acayipmiş ama şimdiki yaptıkları daha bi acayip.İyi değil bence hoşlanmayacağınız bi şeyler var gibi zaten siz de rahatsız olup konu açmışsınız.. 1ay yurtdışına gitmesine göz yumacak mısınız? Bi şekilde sizde gidin bence
Ah ah bende aynen oyle istisna evliliklri saymiyorum tabi ama bu adamlarin hepsi evlilikte belli bi sure gectikten sonra ayni bok oluyormadem adam değilsin niye elin kızının başını yakarsın demi
küfür edesim geldi
Denedim onuda farkli biseyler yapalim diye ugrastim giyinr suslenirim zaten o gelmeden (simdi yapmiyorum ne hali varsa gorun) ama yok adami yontamiyorum sorun bende mi acaba diye psikokoga bile gittim ama yok yok senin esin aile gormemis bilmiyo farklisiniz dedi o da napsinİyice takip edin. Ama eger boşanmam derseniz kurcalamayin size ilgisini artırmak için bişeyler yapin