Yani şimdi sana sevgilin,güvenimi kazanmak için birşey yapmadın mı dedi.Yani sen onun güvenini sarsacak birşey mi yaptın bu durumdaMerhaba arkadaslar çok kisa bir süre önce yine güven ile ilgili bir konu açmistim.
Bugün yaşadığım bir seyi anlatmak istiyorum.
sevgilimle buluştuk.
Güzel vakit geciriyorduk ki fotoğraf gosterdim bir kac tane.. whatsapp klasöründe idi.o da bakarken bir kac tanesini yakinlastirmak ocin elimden aldi. Buraya kadar her sey normal ve keyifli..
Sevgilimle yedi yıldır birbirimizin telefonunu hic karustirmadik.
Sonra fotograflara bakti.
Arkadaslarimdan kapali olanlarin bszen acik fotograflari olabiliyor. Genel olarak silerim kardesim sevgilim görmesin diye.. ama whatsapp olunca o an kontrol etmedigim icin biraz kötü hissettim. Bu konuda kendisi de hassas.. kazara görse dahi hemen kapatir ama..
ona sözel olarak bir sey söylemedim ama vücut dilimden anladi panikledigimi..
Güvensizlik imalarinda bulundu. Niye panikledin söyle böyle..
ben de anlattim ama anlamak istemedi muhtemelen..sonra sustu. Sinirlenince genelde susar ve kalir.
Ben konussun biraz diye konu acayim diye uğraştım ama olmadi. Sonra dedim ki senin güvenini kaybedecek hiç bir sey yapmadim senden ayriyken bile..
o da onu ben bilemem artik sen bileceksin. Kazanmak için de hic bir sey yapmadin deyip sustu. Eve bıraktı.. ne kavga ne gürültü adamin sessizliginden ürküyorum.. nasil huzursuzum anlatamam
Yani şimdi sana sevgilin,güvenimi kazanmak için birşey yapmadın mı dedi.Yani sen onun güvenini sarsacak birşey mi yaptın bu durumda
Güven kazanmak için napılır ki? Komik. Ne yapmalıyım mesela diye sorsaydın?
Bence daha fazla açıklama yapmaya çalışmayın. Kanıtlanmış bir suçunuz mu var ki, kendinizi aka çıkarmaya çalışacaksınız? Asıl sebepsiz şüphe duyduğu için, özür dilemesi gereken o.
Güzelim lisedeyken........lise ya lise yani çocukluk dönemi.Iste sorun orda :)
bem bu adamla birlikte olduğum günden itibaren yanlış bir sey yapmadim. Gerci ilk sevgilim de o ya neyse :)
hayatimda gizledigim cok nadir sey vardir.
Kadinlar Kulübü mesela.. :))
Taa lisedeyken onun yakin bir arkadasi bizim ciktlmaya basladigimiz bilmedigi icin bana sevdigini soylemisti ama ben de sevgilime bir sey soylemedim. Bir hafta olmustu daha baslayali çünkü.. arkadasini benim yüzümden kaybetsin istememistim. O günden sonra güven hep bir sorun oldu onun icin. Belli etmemek icin cok sustu ama bu aralar ima edip duruyor. Akrep burcu biraz kinci ve şüpheci biri.. ne bileyim ki niye böyle yapiyor bu cocukbu arada telefonum da da hic bir sey yok. Sadece bir tane erkek bir arkadaşımın numarasi var. O da yıllar sonra denk gelip karsilasmistil o ara istediği icin var ondan haberi yok ama aciklamayacagim bir durumda yok
Güzelim lisedeyken........lise ya lise yani çocukluk dönemi.
Bu sevgiliye bu yüzü sen vermişsin.Ne demek güven problemi var.Varsa görüşmesin.Sen kendini düşürdüğün durumun farkında değilsin.Boşver ya,sana güvenmeyen insanın güvenini ne diye kazanmaya çalışyorsun.Utanmaza bak,bi de kazanmak için birşey yapmadın diyor.Nerden buluyorsunuz bu tipleri.
Yaw canım boşver, hiç takma bence. Herşey normal gibi davran. O kafasında büyütürse, anlamıyorum gerçekten, ne istiyorsun tam olarak açık söyle dersin.Bende ayni soruyu sordum ama..
Bu konu beni huzursuz ediyor..
Yaw canım boşver, hiç takma bence. Herşey normal gibi davran. O kafasında büyütürse, anlamıyorum gerçekten, ne istiyorsun tam olarak açık söyle dersin.
Ver bütün hesaplarını, şifrelerini, bakayım olayına giderse durum, çok çocukça olur. Şüphe ettiğin biriyle ilişki mi olur; ya da ilişkin var diye hiç mi özel alanı olmayacak insanın?
O zaman hiç sıkma canını. Muhtemel anlık bir kuruntuydu bir daha lafını etmeyecek. Ederse de alttan alan sen olma.Yok hayir bununlar ilgili sinirlarimin olduğunu bilir. Bazen internetten maillerimden is falan yaptiririm lazım olursa.. ama her seferinde sorar neydi diye. Aslinda aklında tutmak icin bile ugrasmaz. Ki ben sosyal aglardann cok mailimle ugrasirim.ona bile tenezzül etmezki.. ben onun bilgisayar şifresini ezberlemeye bile calismadim.yani aslinda gayet seviyeli bir duzeyde ama niye böyle yapıyorsa..
O zaman hiç sıkma canını. Muhtemel anlık bir kuruntuydu bir daha lafını etmeyecek. Ederse de alttan alan sen olma.
Üzülüp kırıldığını, bu şüpheciliğine çok şaşırdığını, onu tanıyamadığını vs belirt.
Ben bu konuda vaşka birşeye değineyim, adamın sessizliğinden korkmak ne güzel yahu. Bağırıp çağırmıyor. Tepkisi ne kadar güzel :)Merhaba arkadaslar çok kisa bir süre önce yine güven ile ilgili bir konu açmistim.
Bugün yaşadığım bir seyi anlatmak istiyorum.
sevgilimle buluştuk.
Güzel vakit geciriyorduk ki fotoğraf gosterdim bir kac tane.. whatsapp klasöründe idi.o da bakarken bir kac tanesini yakinlastirmak ocin elimden aldi. Buraya kadar her sey normal ve keyifli..
Sevgilimle yedi yıldır birbirimizin telefonunu hic karustirmadik.
Sonra fotograflara bakti.
Arkadaslarimdan kapali olanlarin bszen acik fotograflari olabiliyor. Genel olarak silerim kardesim sevgilim görmesin diye.. ama whatsapp olunca o an kontrol etmedigim icin biraz kötü hissettim. Bu konuda kendisi de hassas.. kazara görse dahi hemen kapatir ama..
ona sözel olarak bir sey söylemedim ama vücut dilimden anladi panikledigimi..
Güvensizlik imalarinda bulundu. Niye panikledin söyle böyle..
ben de anlattim ama anlamak istemedi muhtemelen..sonra sustu. Sinirlenince genelde susar ve kalir.
Ben konussun biraz diye konu acayim diye uğraştım ama olmadi. Sonra dedim ki senin güvenini kaybedecek hiç bir sey yapmadim senden ayriyken bile..
o da onu ben bilemem artik sen bileceksin. Kazanmak için de hic bir sey yapmadin deyip sustu. Eve bıraktı.. ne kavga ne gürültü adamin sessizliginden ürküyorum.. nasil huzursuzum anlatamam
Ben bu konuda vaşka birşeye değineyim, adamın sessizliğinden korkmak ne güzel yahu. Bağırıp çağırmıyor. Tepkisi ne kadar güzel :)