Gururlu kadınların acımasız yorumlarına ihtiyacım var

okyanusprensesi000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2018
785
571
103
28
Merhaba kızlar nasılsınız🌸güzel giden bir ilişkim var beni çok seviyor değer veriyor..
Ciddi düşünüyoruz eylül başında evleneceğiz inşallah
2023 Haziran ayında tanışıp sevgili olduğum bir çocuk vardı ayrılıp barışmalı bir ilişkimiz olmuştı
Bana o kadar kötü davranmıştı..o kadar kendimi değersiz hissetmiştim ki..kendimi bir hiç gibi hissetmiştim..atlatmam toparlamam çok zor olmuştu…
Şimdi ise tam tersi bir ilişkim var çok mutluyum
Geçenlerde bana tekrar yazdı hayatımda biri var ben artık seni sevmiyorum dedim
Senin yüzünden ayrıldık..bana zarar verdin..beklemedin beni vs.bana saydırdı ve beni ağlattı
Beni ağlatmasına yine izin verdim..
Kendimi çok kötü hissediyorum..

Sizinle nasıl iletişime geçebiliyor da bunlar oluyor? Hadi geçti, siz neden cevap veriyorsunuz. Benim eski sevgililerim şahsi hiçbir sosyal medya hesabımdan ulaşamıyor, bana kimse takip etmiyorsam mesaj gönderemiyor, numaram da yok. Geçen kedime açtığım hesaptan seneler evvelki sevgilim yazmış, hemen oradan da engelledim. İletişim kanallarını tamamen kapatın.

Ne güzel mutlu bir ilişkiniz de varmış. Ona cevap vererek sevgilinize de saygısızlık yapmış olursunuz maalesef. Eski sevgiliye engelleyip cevap vermeyerek en doğrusunu yaparsınız.

Şahsen benim erkek arkadaşım eski sevgilisine açıklama gibi cevap verirse büyük sorun olur.

Merhaba kızlar nasılsınız🌸güzel giden bir ilişkim var beni çok seviyor değer veriyor..
Ciddi düşünüyoruz eylül başında evleneceğiz inşallah
2023 Haziran ayında tanışıp sevgili olduğum bir çocuk vardı ayrılıp barışmalı bir ilişkimiz olmuştı
Bana o kadar kötü davranmıştı..o kadar kendimi değersiz hissetmiştim ki..kendimi bir hiç gibi hissetmiştim..atlatmam toparlamam çok zor olmuştu…
Şimdi ise tam tersi bir ilişkim var çok mutluyum
Geçenlerde bana tekrar yazdı hayatımda biri var ben artık seni sevmiyorum dedim
Senin yüzünden ayrıldık..bana zarar verdin..beklemedin beni vs.bana saydırdı ve beni ağlattı
Beni ağlatmasına yine izin verdim..
Kendimi çok kötü hissediyorum..
Eski sevgilinle konuşman, görüşmen, mesajına cevap vermen , adam yerine koyman bile buyuk hata , aklını başına al derim yoksa sonun kötü...

Kızlar beni onu tüm sosyal medyadan engellemiştim
Yeni bir numara almış oradan yazdı
Oradan da engelledim..
neden uzun uzun konusup da engelledin?
"okyanus ben oktay, bu yeni numaram"
"."
engel
olması gereken buydu.
ya da
"okyanus ben oktay, bu yeni numaram"
"hayatımda biri var ben artık seni sevmiyorum"
"Senin yüzünden ayr..."
"sixtir ötede agla"
engel
boyle olmaliydi senaryo

Hayatınızda yeni biri varken bu adamın telefonuna cevap vermeniz çok büyük hata ve hala sizi ağlatabiliyor olması ona karşı hislerinizin bitmemiş olduğunu gösterir. Hayatınızda olan insana haksızlık değil mi bu?

Sen yok deyince cirkefe yatmış, sende hata kim olduğunu ogrendigin dk engelleyecektin. Bu hayatindaki adama da saygısızlık. O konuşsa eski sevgilisiyle burada adama söverdik dimi? Şimdi sana ne diyelim bir de ağlıyorsun ?

Hayatınızda yeni biri varken bu adamın telefonuna cevap vermeniz çok büyük hata ve hala sizi ağlatabiliyor olması ona karşı hislerinizin bitmemiş olduğunu gösterir. Hayatınızda olan insana haksızlık değil mi bu?
Gerçekten bitti..sadece bende çok travma bırakmıştı çok zarar vermişti onu aşamıyorum…

Hayatta bana en çok zarar veren kişi oydu..o yüzden ağladım…
Tamam artık ağlama. Gelip şurda konu açman bile evliliğine dair soru işareti yaratıyo. Sen nişanlını sevdiğine emin misin? Adamı tampon mu yaptın farkında olmadan?

İstemem yan cep gibi olmuşsunuz bence. Ben evlenirken bırak dönme ihtimali olanları ne kadar eski flört varsa her yerden sildim engelledim ne olur ne olmaz yuvamı yıkmasınlar diye 😂 niye risk alayım ki engellensin gitsin işte köpekler. Soyadım da ful değişti eskisini tutmadım nah bulurlar artık.

Belli bu adam geçmişinizdeki esas oğlan umarım kafanız fazla karışmamıştır. Ağlamış pişman olmuş işte, madem size en çok yara veren kişi , siz üste çıktınız işte oh içimde kalmadı deyin geçin.

Gereksiz insanlara böyle yaparsınız sonrada ağlatır istediğinide yapar izin vermeyin kendinizi bu denli üzen biri için
İt gibi ürme yazıp engeli basın işte
Yoksa bu gidişle dahaaa çok ağlarsın bacım

İstemem yan cep gibi olmuşsunuz bence. Ben evlenirken bırak dönme ihtimali olanları ne kadar eski flört varsa her yerden sildim engelledim ne olur ne olmaz yuvamı yıkmasınlar diye 😂 niye risk alayım ki engellensin gitsin işte köpekler. Soyadım da ful değişti eskisini tutmadım nah bulurlar artık.

Belli bu adam geçmişinizdeki esas oğlan umarım kafanız fazla karışmamıştır. Ağlamış pişman olmuş işte, madem size en çok yara veren kişi , siz üste çıktınız işte oh içimde kalmadı deyin geçin.
Yok ağlayan bendim o değil
O beni suçlamak için aramış
Bana yalvarması gibi bir durum olmadı

Back
X