- 13 Nisan 2015
- 24
- 12
- 28
- Konu Sahibi misketyuvarlayan
Evet kızlar öncelikle uzun bir yazı olacak okumaya üşenebilirsiniz hatta ben de yazmaya üşeniyorum ama yapacak bir şey yok gerçekten tavsiye almak istiyorum. 21 yaşındayım. Şu ana kadar sevgilim olmadı. Hoşlandıklarım oldu ancak sonuca bağlamak istemedim sebepsiz bir şekilde. Aşık olamadım sanırım tam olarak bilemiyorum. Neyse bu sene biriyle tanıştım. 1 ay kadar her gün mesajlaştık konuştuk eve dönüş yolumuz beraberdi çok eğleniyordum yanında gerçekten mutlu hissediyordum. Teklif etti ama ben duygularımdan emin olamadığım için kabul edemedim. Arkadaş kalmaya devam ettik yine hep konuştuk, beraber yürüdük eskisi gibi. 4 ay kadar bir süre geçti benim duygularım hep arttı çok sevdiğimi farkettim ama asla açılamam çünkü sanırım o sadece arkadaş olarak görüyor beni. Tam olarak da emin olamıyorum. gerçi bazen kıskandığını hissediyorum, değer verdiğini de biliyorum ama sadece arkadaş olarak bakıyor sanırım neyse sorun da bu değil zaten. Bizim ortak bir arkadaş grubumuz var bu gruptayken bazen çok sert davranıyor saçma sapan hareketler yapıyor çok sinirleniyorum. Geçenlerde yine gereksiz bir şekilde sert davrandı ben de insan gibi davran biraz diyip çekip gittim. Gelip özür dilese affederim dayanamam ama hiçbir şey yapmadı. İşin ilginç kısmk o da bana sinirlenmiş. Konuşmuyoruz birbirimizle ama ben konuşmayı çok istiyorum. Hatalı olan o yanına gidemem. O da fazla gururlu gelmez yanıma. En azından arkadaşım olarak yanımda olmasına ihtiyacım var. Ne yapmam lazım çok karışık duygular bunlar benim için.