- Konu Sahibi berlingoes
-
Merhaba moldex yesıl kulaklıkları tavsiye ederm bı sans verin
Beş yıldır kullanıyorum
Sese tahammulum asla yok cunku
Muzıklı cafelere bıle gıdemem ben mesela, seviyemı dusunun
Ben de sizin gibiyim maalesef gürültü olunca hemen taşınma konusunu açıyorum ama eş kişisi asla anlamıyor anlamazlar da siz de boşuna kendinizi yormayın eşiniz satmaz bence alışmaya çalışınselam hanımlar,
yeni bir eve taşındık, çok şükür kendi evimiz. Ana yola baya yakın acayip ses oluyor. Fakat bu sese alıştım biraz. Ama tam evimin karşısında büyük bir holding gökdelen gibi evler yapıyor. her gün inşaat sesiyle uyanıyoruziyice psikolojim bozuldu. Evi alırken cephesinden dolayı site içi almadık. (güneş vs.) balkonum şuan şantiye manzaralı. önümüz kapandı ama çaprazdan ana yola bakıyoruz. yani iki odamın baktığı taraf açık.
Neyse,
dün eşime dedim satıp başka alalım diye o da benim abarttığımı söyleyip hiç bişeyden mutlu olmadığıma kadar uzattı konuyu. (eski evimde küçücük rutubetliydi.) sen bir yerde mutlu olmazsın dedi bana. onada ayrı kızgınım.
İşten geldiğim her gün baş ağrısıyla yatıyorum. halsizlikte cabası. çünkü pazar sabahı şilte sesiyle uyanıyoruz. camları açmıyoruz klima açıyoruz bu sefer o da baş ağrısı yaptı.
Bu inşaat bitince evin değeri artacak belki ama en az 5 sene de toparlanır. Siz olsanız satıp daha sakin mahalleden mi alırsınız yoksa katlanır mısınız?
Su son cumlenız benım resmen hergun zikrim oldu.Bu yorumunuzu okuyunca bahsettiğiniz kulaklıklardan sipariş verdim sabah. Siz memnun muydunuz acaba ? Tek kullanımlık? Evimizin karşısında bir park var yazın aşırı gürültülü oluyor hatta bu yüzden taşınmayı planlıyoruz. Akşamları son ses müzik çocukların çığlıklarından evde tv hatta abartmıyorum telefonun sesini dahi duyamıyoruz birşeyler okuyamıyoruz ..Uyurken de takıyor musunuz ? Ben başka bir marka kullanıyordum eczaneden almıştım ama baş ağrısı basınç yapıyor.
Gürültüden kaçmak için en nezih sitelerden birine yerleştik ama sakince yaşayamıyoruz. Sokakta yürürken binbir çeşit ses geliyor site dışından.. Ergen bir grup görürsünüz, böğürerek yürürler, esnaf görürsünüz gel vatandaş gel modunda, düğün ya da asker uğurlamasına denk gelirsiniz çıkan sesi zaten biliyorsunuz, beş dakika parkta oturayım dersiniz cep telefonundan son ses müzik dinleyen amaçsız ve avare gençlere denk gelirsiniz. Hiç kimse de demez ki bu gidişat nereye?
ya da ben mi yaşlandım acaba? (35) çok fazla gürültü var ama ya.. öyle böyle değil müzikli restoranlara deniz kıyısı kafelerde karşımdakinin sesini duyamıyorum bile.
MOLDEX Contours (7400) Ergonomik Tasarımlı - Ders Çalışma - Uyku Kulak Tıkacı - 10 Çift - Standart Beden - Fiyatı, Yorumları
MOLDEX Contours (7400) Ergonomik Tasarımlı - Ders Çalışma - Uyku Kulak Tıkacı - 10 Çift - Standart Beden yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Su son cumlenız benım resmen hergun zikrim oldu.
Kafelerde karsımdakının sesini Du Yaaa mııı yooo Rum.
Evet olaganustu bısey Cok memnunum
Bunun bıde turuncusu var ben onlarda bı gecırgenlık hissediyorum gelıyor yani ses.
Benım kulagımla uyumlu degıl demek ki
Yeşili gece kulagımdan hıc oynamaz turuncu kendını atıyor kulagımdan.
Ben gece uyurken takıyorum
Cunku yatakta esımın donme sesıne dahi uyanırım yatak gıcırtısı degıldonme sesi bakın
Eskıden dairede yasıyordum alt katım dukkandı o zaman keşfettik bu mucize kulaklığı.
Siz yıne de tasının bence
Bebıs olunca ne olacak ona da kulaklık takamayız ya
Su son cumlenız benım resmen hergun zikrim oldu.
Kafelerde karsımdakının sesini Du Yaaa mııı yooo Rum.
Evet olaganustu bısey Cok memnunum
Bunun bıde turuncusu var ben onlarda bı gecırgenlık hissediyorum gelıyor yani ses.
Benım kulagımla uyumlu degıl demek ki
Yeşili gece kulagımdan hıc oynamaz turuncu kendını atıyor kulagımdan.
Ben gece uyurken takıyorum
Cunku yatakta esımın donme sesıne dahi uyanırım yatak gıcırtısı degıldonme sesi bakın
Eskıden dairede yasıyordum alt katım dukkandı o zaman keşfettik bu mucize kulaklığı.
Siz yıne de tasının bence
Bebıs olunca ne olacak ona da kulaklık takamayız ya
Evet bahsetmıstım aslında size turunculardanTekrar merhaba. Sizin bahsettiğiniz kulak tıkacını aldık eşime tam oldu hatta size çoooook teşekkür ediyor yazmamı istedi çevredeki normal sesleri bile abartmıyorum %70 kesiyor diyor ama ben yarım saattir beceremedim takmayı ..kulağıma takıyor Cenk ama burkarak inanılmaz acı baskı yapıyor ve çıkardıktan sonra en ufak ses tabak çanak sesi dahi rahatsız etmeye başladı. Eşimin aldığı kulak tıkacı bu :
MOLDEX Contours (7400) Ergonomik Tasarımlı - Ders Çalışma - Uyku Kulak Tıkacı - 10 Çift - Standart Beden - Fiyatı, Yorumları
MOLDEX Contours (7400) Ergonomik Tasarımlı - Ders Çalışma - Uyku Kulak Tıkacı - 10 Çift - Standart Beden yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Turuncuları da varmış bunların siz memnun kaldınız mı acaba
Bir de bunlar tek kullanımlık diye soruyor eşim
Aslında tek kullanımlıklar evet ama kulak temızlıgı yapıyoruz bakteri ureyecek bı alan tanımıyorum ki ben dıye bır rahatlıkla bır cift kulaklığı 1 hafta kullanıp atıyorum açıkcası.Tekrar merhaba. Sizin bahsettiğiniz kulak tıkacını aldık eşime tam oldu hatta size çoooook teşekkür ediyor yazmamı istedi çevredeki normal sesleri bile abartmıyorum %70 kesiyor diyor ama ben yarım saattir beceremedim takmayı ..kulağıma takıyor Cenk ama burkarak inanılmaz acı baskı yapıyor ve çıkardıktan sonra en ufak ses tabak çanak sesi dahi rahatsız etmeye başladı. Eşimin aldığı kulak tıkacı bu :
Baskı yapıyor olmasının sebebi size büyük gelmıs benceTekrar merhaba. Sizin bahsettiğiniz kulak tıkacını aldık eşime tam oldu hatta size çoooook teşekkür ediyor yazmamı istedi çevredeki normal sesleri bile abartmıyorum %70 kesiyor diyor ama ben yarım saattir beceremedim takmayı ..kulağıma takıyor Cenk ama burkarak inanılmaz acı baskı yapıyor ve çıkardıktan sonra en ufak ses tabak çanak sesi dahi rahatsız etmeye başladı. Eşimin aldığı kulak tıkacı bu :
Baskı yapıyor olmasının sebebi size büyük gelmıs bence7700 ler minik.
Sizinki 7400.
Daha büyük demek ki 7400 ler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?