Bebek Beslenmesi Gürültülü kaka , meme ile savaşma

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ben radikal bir doktoru takip ediyorum, cok da memnunumm. Benim tavsiyem bu yonde. Sırtüstü değil yüzü koyun yatırırım ve asla uyuyan çocuğu uyandirmam. Gazınıda cok rahat cikarir. Cocuklarimin üçü de cok gazliydi ne yedigimi kistim ne diyet vs bunlar stresea sebep olur ne gerek var, gaz ilaci da hic kullanmadim. Beninkiler de gece uyur, gündüz uyuduklarinda da asla uyandirmam. Eziyet etmeyin kendinize de bebeğe de.

H htccvk
Ayrica madem 3 saatte 1 emzirmek gerekiyor geceleri neden uyandirmiyorsunuz? Gündüz de uyandirmayin ayni mantikla

H htccvk 3 gün deneyin ise yaramazsa kendi usulunuze geri dönersiniz. Gaz ilaclari da bir sure sonra barsak tembelligine sebep oluyor. Ise yaradigina inanmiyorum. Ama tabiki tercih sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…