Bebek Beslenmesi Gürültülü kaka , meme ile savaşma

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Aslında bizimkinde gaz problemi olduğu için uyku düzenimiz tam yok emdikten sonra biraz uyuyor sonra gaz geliyor onu çıkartana kadar uğraşıyorum sonra gene rahatlama gelip uyuyor tabi bu süre zarfında hep sallama şeklinde olduğu için sallama durunca kendisi uyanıyor hemen bariz onu tamamen deliksiz uykusundan uyandırmıyorum . Zaten gündüzleri deliksiz uykumuz hiç yok . Geceleri deliksiz uyuyor ama ben 3 saatte bir uyandırıyorum kafam karıştı şimdi yanlış mı yapıyorum .
Ben radikal bir doktoru takip ediyorum, cok da memnunumm. Benim tavsiyem bu yonde. Sırtüstü değil yüzü koyun yatırırım ve asla uyuyan çocuğu uyandirmam. Gazınıda cok rahat cikarir. Cocuklarimin üçü de cok gazliydi ne yedigimi kistim ne diyet vs bunlar stresea sebep olur ne gerek var, gaz ilaci da hic kullanmadim. Beninkiler de gece uyur, gündüz uyuduklarinda da asla uyandirmam. Eziyet etmeyin kendinize de bebeğe de.
 
H htccvk
Ayrica madem 3 saatte 1 emzirmek gerekiyor geceleri neden uyandirmiyorsunuz? Gündüz de uyandirmayin ayni mantikla
 
H htccvk 3 gün deneyin ise yaramazsa kendi usulunuze geri dönersiniz. Gaz ilaclari da bir sure sonra barsak tembelligine sebep oluyor. Ise yaradigina inanmiyorum. Ama tabiki tercih sizin.
 
Back