Bn tam mukuslu onu anlayamıyorum1-2 hafta icinde duzeldi. yanaklari kabuk kabuk oluyordu ve bizim de gurultulu kaka vardi. mukusluydu bir de kakasi
İnşallah allah yardımcımıZ olsun .Bizimde aynı şeyler vardı hatta hala var. Süt alerjisi. Ama çocuk doktorları kakada kan olmadan pek onemsemiyolar. Ben bu yüzden 3 doktor değiştirdim. Bence bı çocuk alerji uzmanına gösterin. O kesin çözüm . Bizim ilk 3 ay şiddetli değildi sadece çok gazı vardı. 3. Aydan sonra mukus çoğaldı diğer belirtilerde arttı. Umarım süt alerjisi değildir sizinki. Çok geçmiş olsun.
sumuk kıvamında oluyor kakaBn tam mukuslu onu anlayamıyorum
Sormak istediğin merak ettiğin bişey olduğunda yardımcı olabilirim. Bu arada memeyle savaşması da süt alerjisinden olabilir ya da sütünüz çok tazyikli geliyosa oda yapar bu durumu.İnşallah allah yardımcımıZ olsun .insan kendini çok çaresiz hissediyor
Kakamızın fotosunu atsam size bakar mısınız var mı mukusSormak istediğin merak ettiğin bişey olduğunda yardımcı olabilirim. Bu arada memeyle savaşması da süt alerjisinden olabilir ya da sütünüz çok tazyikli geliyosa oda yapar bu durumu.
Bu süreçte probiyotik gaz ilacı herhangi bişey kullandınız mı pekiSormak istediğin merak ettiğin bişey olduğunda yardımcı olabilirim. Bu arada memeyle savaşması da süt alerjisinden olabilir ya da sütünüz çok tazyikli geliyosa oda yapar bu durumu.
Video yükleyemiyorum buraya tühSormak istediğin merak ettiğin bişey olduğunda yardımcı olabilirim. Bu arada memeyle savaşması da süt alerjisinden olabilir ya da sütünüz çok tazyikli geliyosa oda yapar bu durumu.
Komple tüm hayvansal gıdayı kesip sonra yavas yavas tek tek başlamanız lazım, inanin bircok doktor bunu bilmiyor tanidiklarim var doktor doktor gezdirip en son bu diyetle çözüm bulan, geçici Allah'tan sürekli devam edecek bişey değil. Yemege katılan az bi tereyag bile etkiliyo eger sorunu yağ ise maalesefÇok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için . Mukus var mı yok mu daha çözemedimama şu diyete gidicem bugün kaşarlı gözleme yedim uzun zamandır yemiyodum bakalım tepki vericek mi
Diger yazan arkadasinki sütmüs mesela ablaminki yumurtaydi hatta yumurtanin sadece beyaziymis ama bunu anlayana kadar bikac hafta deneme yaptı iste. Zaten inek sütü insanlara ağır gelen bişey, bebekler daha da hassas olduğu için süt ürünleri de olabilir sorununuz, yumurta da olabilir tavuk da olabilir denemek lazımÇok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için . Mukus var mı yok mu daha çözemedimama şu diyete gidicem bugün kaşarlı gözleme yedim uzun zamandır yemiyodum bakalım tepki vericek mi
Sudocrem bizde pek işe yaramadı . Bulgar kremi işe yaradı onla devam ediyoruz çok şükür pişik geçtiCanım pişik için kesinlikle sudocrem krem öneririm çok iyi geliyor
Sanki bizimki de yumurta olabilir . Yumurta yediğim gün yüzünde kızarıklıklar çıkmıştı akşama doğru hiç çıkmadı bugün kaşar peynirinde aynı şey çıkmadı belirtilerin çakması bazen 3 günü bulabiliyomuş sanırım 3 günü bekleyip yumurtayı tekrar denicemDiger yazan arkadasinki sütmüs mesela ablaminki yumurtaydi hatta yumurtanin sadece beyaziymis ama bunu anlayana kadar bikac hafta deneme yaptı iste. Zaten inek sütü insanlara ağır gelen bişey, bebekler daha da hassas olduğu için süt ürünleri de olabilir sorununuz, yumurta da olabilir tavuk da olabilir denemek lazım
Merhaba ,Yüzünde arada çıkan kırmızı nokta şeklinde kabartılı kızarıklık çıkıyor sonra kayboluyor peki bu bi alerji belirtisi mi ? Doktoruma gösterdim ona da değil dedi
Sevk almak gerekiyor alerji bölümüne de gitmek için uygun görmesi lazım sevk vermesi için . Besin alerjisi değil gerek yok diyip kestirip attı doktorMerhaba ,
Öncelikle ön sütü sağıp emzirmeye devam ettiğiniz halde böyle ise alerjiyi göz önünde bulundurun ki gürültülü kala ve aşırı gaz, vücutta çıkıp sönen kızarıklıklar alerji belirtisidir.
Oğlum bebekken bu sorundan aşırı muzdarip olup doktor doktor gezdiğim için akışta konunuzu görünce yorum yapmadan geçmek istemedim.
çocuk doktorlarına bakmayın lütfen bebeğinizi çocuk alerjidoktoruna götürün.
çocuk doktorları bu konuda ikiye ayrılıyor ama bebek bunu tölere etmiyor , etse kıvranmaz ve bu şekilde dışkılamaz. Bağırsak mukozasını sıyırıyor her seferinde evladınız kıvranıyor. Pişik de bu sebeple olmuştur. Alerji derin konu bir konu uzmanından lütfen destek alıp tahlil uygulatıp ona göre siz de diyet yaparsınız. Çok geçmiş olsun.
canım süt ve süt ürümleri alerjisi yediklerine dikkat et doktora git seni bilgilendirsinler geekli testler olsunŞu şekilde arada çıkıyor sdce yüz bölgesin farklı yerlerde de çıkabiliyor .
Bana özelden de atabilirsin bakarım tabiki. Biz biogaia kullanıyoruz. Ondan memnunum. 3 aydır kullanıyoruz.Video yükleyemiyorum buraya tüh
Doktorların genel tavrı o. Ben zorla bı doktoru ikna edip sevk açtırdım. Özelden bı doktorlada konuşabilirsin .Sevk almak gerekiyor alerji bölümüne de gitmek için uygun görmesi lazım sevk vermesi için . Besin alerjisi değil gerek yok diyip kestirip attı doktor
Özelden de video gönderilmiyormuş . Kakasının fotosunu çekeyim göndereyim nasıl sa sık yapıyor çok beklemeyizBana özelden de atabilirsin bakarım tabiki. Biz biogaia kullanıyoruz. Ondan memnunum. 3 aydır kullanıyoruz.
Özelden de video gönderilmiyormuş . Kakasının fotosunu çekeyim göndereyim nasıl sa sık yapıyor çok beklemeyiz
Kaç aylık seninkiOlur canım benimkini uyuttuktan sonra freeyim sen istediğinde at ben bakarim
Bnde bugün maflor damlaya başladım günde. 6 damla inşallah işe yarar bi de sap simplex aldım ikisi beraber kullanıcamOlur canım benimkini uyuttuktan sonra freeyim sen istediğinde at ben bakarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?