• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cemrem

Ziyaretçi
YURT DISINDA YADA YURT ICINDE GURBETCILIK YASAYAN TUM ARKADASLAR HEPINIZI BURAYA BEKLIYORUZ...

foruma daha once vermistim bu siirimi ama birde fanclubumuzde olsun dedim...bu siiri kendim yazmistim.sizlerinde varsa bekleriz...

Buram Buram Turkiyem

Siz gurbetcilik nedir bilirmisiniz?
''Turkiye '' denilince gozleriniz doldumu?
Ezan sesine hasret,kilisenin can sesleriyle uyandinizmi hic?
Sokakta bir Turk gorunce,kendinizi guvende hissettinizmi?
Turk bayragina saatlerce baktiginiz oldumu?
Minaresiz camilerde iciniz sizladimi?
Vatandan uzakta,tek basiniza bir bayram gecirdinizmi?
"Turkce konusmak yasak"uyarisi alinca ne hissettiniz?
TV de (??..)askerimiz sehit oldu"haberiniz duyunca..
damarlarinizdaki kanin sogudugunu hissedebildinizmi?
Peki siz bunlara alisabildinizmi?
Siz gurbetciligi kabullenebildinizmi?
Ben kabullenemedim..
O yuzden akan gozyasimin her damlasinda turkiyem var..
Ben vatanima hasretim!
Tasina topragina,kirmizisina beyazina..
Ay'ina yildizina hasretim!
Ben kanatsiz bir gurbet kelebegi....
Ben suyu,topragi,yapraklari olmayan..
bir gurbet cicegi,
Ben gelinliksiz bir GURBET GELiNiYiM....!!!

Gercekten cok güzel ve duygu yüklü bir siir ellerine saglik güzelim,,,
Her kelimesi gurbeti anlatmaya yeterli bence gözlerim dolu dolu oldu,,,
Ellerin dert görmesin üyeler arasinda bende varim,, Gurbetteyiz hepimizin birbirine ihtiyaci var,,,,:1hug::1hug::1hug:

canim ya ne güzel yazmissin. benimde gözlerim doldu. en cok özledigim de ezan sesi.senağlamasenağlama

evet arkadaslar hepimizin birbirine ihtiyaci var...ALLAH yardimcimiz olsun..konuyu biraqz acalim mi?mesela hepimiz ne kadar suredir gurbette oldugumuzu,nedenlerini kisaca ozetleyelim..artilarini eksilerini ne varsa paylasalim.bizi bizden baskasi anlayamaz cunku...yasanmadan anlasilicak bir sey degil:(((((

ben 5 senedir hollanda da yasiyorum. evlilik nedeniyle geldim.ilk geldigimde hic ama hic alisamadim buralara.18 yasimda ailemden uzakta yasamak cok dokunuyordu bana.ama gunler gectikce alistim.izin zamanlarini iple cekiyorum yine de.bu arada arti olarak soyleyebilecegim de kendi basima ailemsiz biseyler yapabilmeyi ogrenmem oldu. ::(((((

Cemrem sen Gurbetci Kösesi acarsinda ben hic gelmemmia.s
Siirin cok güzel balim, aksam aksam gözlerimi yasarttin tatlisimsenağlama
Bende cok özedim Türkiyemi. Ne yazikki bu sene izine gidemiyorumsenağlama, sizler benim yerime doya doya gezip, selam götürün Vatanimiza.

Hadiyin Gurbetciler Toplanalim burada:utangac:

Cemrem sen Gurbetci Kösesi acarsinda ben hic gelmemmia.s
Siirin cok güzel balim, aksam aksam gözlerimi yasarttin tatlisimsenağlama
Bende cok özedim Türkiyemi. Ne yazikki bu sene izine gidemiyorumsenağlama, sizler benim yerime doya doya gezip, selam götürün Vatanimiza.

Hadiyin Gurbetciler Toplanalim burada:utangac:

:teselli:sevgimmm ALLAH sabirlar versin canim benim.izine gidememek cok zor oluyor.insallah seneye bitanem:1hug:
siirimi begendigin icin tesekkurler cnm:asigim:a.s.

cemrem ellerine, yüregine saglik tabiki bunlari hepimiz yasiyoruz ve yasayacagiz ME MUTLU TÜRKÜM DIYENE bu bir sereftir.sevgiler canim

canim benim sirin cok güzel cok duygulu emgine yüregine saglik :teselli: hayat her herde güzeldir yeterki istemeyi bilelim eger mutluysan mutlu olmayi basara rabiliyosak topragimizi anamizi babamizi tabiki özlüyoruz icimiz sizliyo gürbeti dert edinmeden yasamaliyiz yoksa hayat cekilmez olur ben evlenirken anneme sormuslar kizini nasil verceksin uzak memlekete nasil dayancan annem kismet demis mutlu olsun huzurlu olsun o bana yeter yakinimda olsa mutsuz olsa ona dayanamam demis :çok üzgünüm:herkes kaderini yasarmis ben burda olmaktan memnunum esimi cok seviyorum 16 senedir :asigim: anlatmak istedigim kendimize dert etmeden yasamayi ögrenmeliyiz 3 hafta sonra türkiyeye gidiyorum alah nasip kismet ederse izin zamani hepimiz nasil heyacanlaniyoz nasil mutlu oluyoz bunuda hic bir seyle kiyaslayamayiz gidicek olan arkadaslarada allah yolarini acik etsin :1hug:cemrem sen nasilsin her sey yolundami canim kendine iyi baka.s.

Kizlar nereye kayboldunuz,,,, Yoksa izin telasiniz basladimi,,,,
Ahhh o tatli telaslar,,,senağlamasenağlama halinizden haberdar edin,,,
Öpüldünüz a.s.a.s.a.s.

canim benim sirin cok güzel cok duygulu emgine yüregine saglik :teselli: hayat her herde güzeldir yeterki istemeyi bilelim eger mutluysan mutlu olmayi basara rabiliyosak topragimizi anamizi babamizi tabiki özlüyoruz icimiz sizliyo gürbeti dert edinmeden yasamaliyiz yoksa hayat cekilmez olur ben evlenirken anneme sormuslar kizini nasil verceksin uzak memlekete nasil dayancan annem kismet demis mutlu olsun huzurlu olsun o bana yeter yakinimda olsa mutsuz olsa ona dayanamam demis :çok üzgünüm:herkes kaderini yasarmis ben burda olmaktan memnunum esimi cok seviyorum 16 senedir :asigim: anlatmak istedigim kendimize dert etmeden yasamayi ögrenmeliyiz 3 hafta sonra türkiyeye gidiyorum alah nasip kismet ederse izin zamani hepimiz nasil heyacanlaniyoz nasil mutlu oluyoz bunuda hic bir seyle kiyaslayamayiz gidicek olan arkadaslarada allah yolarini acik etsin :1hug:cemrem sen nasilsin her sey yolundami canim kendine iyi baka.s.

:1hug:canim evet cok haklisin.gurbetcilige alisamayanlar icin yeniler icin cok rahatlatici yazmissin.senden destekk aldim hexem:teselli: bende iyim canim saol.ALLAH kismet ederse bu ayin 12 sinde turkiyede olcam.direk erzuruma gidiyorum canim.sevincliyim evet ama simdide esim gelemiyor diye icim burukis yuzunden gelemiyor bu sene.ben tek gidiyorum.1 ay kalcam.cok ama cok ozlem doluyum.2 sene oldu gidemedimrabbim butun kavusamayanlari,ozlem duyanlari kavustursun insallah..tum gidenlerin yollari acik olsun:1hug:gidemeyenlerde uzulmesin nolur:çok üzgünüm:hepinizi cok seviyoruma.s.

[/B]
Kizlar nereye kayboldunuz,,,, Yoksa izin telasiniz basladimi,,,,
Ahhh o tatli telaslar,,,senağlamasenağlama halinizden haberdar edin,,,
Öpüldünüz a.s.a.s.a.s.

burdayiz canim.:1hug:evet benim gitmeme az kaldi sali gunu gidiyorum kismetse.o yuzden telas cok...yerimseniben

28 gun kaldi memleketim beni bekle geliyorum izineee aha hhhhhhhhhhhhhhh

cemrem yolun acik olsun canin nasil sabirsizlaniyosundur simdi sen esin den bir ay ayri kalcan icin üzülme kavusmaniz süper olur bazen böyle ayriliklar sizi birbirinize daha cok yakinlastirir kiymetinizi anliyosunuz tecrübelerime dayanarak söylüyorum bende cok gitmim mecburen is dolaysiyla öyle oluyo ama ne yapalim onunda ayri bir güzelligi var gelince anlarsin ne demek istedigimi :asigim::teselli: bütün sevdiklerine bir güzel sarir a.siyi tatiller dilerim sana a.s.

ah be guzelim icimi sizlattin,bende 4 yilolacak belcikadayim,hic alisamadim desem yalan olur,benim derdim baska ama vatan hasreti varyya cok berbat bir duygu,ben bu sene iznede gidemiyorumartik tv den seyredip seyredip aglarim tatile gidenlerisenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

en uzak gurbetide ben yasiyorum adi batasica gurbeti
ulkemizde almanci yurt disinda yabanci offfffff offfffff gurbet

gurbet ana ocaginda bile hissedilir eger hep bir arayis icindeysen .
ben 41 senedir almanyadayim alistinmi diye sorarsan cevabim bilmiyorum olurdu ama okudugum siir icimi burktu ve beni cocuklugumda biraktim vatanima tasidi dunyanin yazdi gibi nereye aitim vatanimda almanci burda ausländer zamaninda büyüklerimiz tarafindan koparilip buraya getirildik sorulmadan anlatilmadan simdi anne ve babam vatan topraklarinda huzur icinde yatiyorlar nur icinde yatsinlar.
allah benide hep hasretligini cektigim hic bir zaman suyuna dogasina yasamina doyamadigim vatanimin topraklarinda yatmayi nasip etsin yola cikan tüm gurbetcilere hayirli yolculuklar dilerim

Günaydin kizlar hepiniz misil misil uyuyorsunuz,,, bendeniz malum ayaktayim bu vakitler,, bu gün resmi tatil, vatandaslarimiz ekmeksiz falan kalir, kitlik falan cikar sonra beni yerler ekmek diye,,, Cemrecim sana simdiden hayirli tatiller
Mevlam sag salim gidip gelmeyi nasib etsin,,, Dolu dolu tatil gecirmeni dilerim,,,
Corumlu Cadicim Sana iyi tatiller güzelim,,, Keyfini cikar emi,,,,, Vatana benden cooook Selam söyleyin,,,,:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Huysuzum sana aynen katiliyorum ,,,, Hüzünlendim yine:çok üzgünüm:
Allahim en güzel olan herseyi hepimize nasib etsin,,,,,
Vatanim burnumda tütüyorsun,,,, Kizlar kendinize iyi bakin,,,
Sizleri Seviyorum:1hug::1hug:

eee baska gurbetci yokmu araizda hadi bayanlar el ele verip birbirimize destek olalim:1hug:a.s.

Back
X