Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hosgeldin Cemrecim,,, sanirim izin telasi var zaman yaklasiyor,,,,
Hanimlarimiz mesgul,,, Ben yanlizmi kalicam burda,,,, senağlamasenağlama

Gec oldu ama temiz olsun degilmi.Bnede katilyiorum araniza hanimlar.Bende avusturyanin viyana sehrinde yasiyorum.9 senedir gurbetteyim.Görüyorum ki bazi arkadaslarimiz izine gidemiyor bazi arkadaslarimizda izin hazirliklarina baslamislar.Bende izine gidemeyenlerdendim.Ama sagolsun esim bana süpriz yapti ve ortalama bir ay sonra araba ile canim Türkiyeme gidiyorum.Darisi bütün gidemeyen arkadaslarimin basina

Hosgeldin Sudenazcim aramiza,,,, Sendemi izine gidenlerdensin,,, Allahim sag salim gidip gelmek nsib etsin kazasiz belasiz insallah,,, Vatanima bendende cilginca bir selam götürürmüsün!!! Tesekkür ederim,,,Canimcimsenağlama

cilgincim tamam canim senden bol obl cilgin selam söylerim.
Umuyorum gidemeyen tüm arkadaslar bir süpriz ile karsilasir ve giderler benim gibi

Arkadaslar tatil telasi baslamis bu ne ya okul larin kapanmasina daha cok var hele biraz yavas olun yoksa gunler gecmez yola cimis ve cikacak olanlara hayirli yolculuklarrrrrr saglicakla gidin saglicakla gelin emi cocuklarrrr

selam kizlar bende avusturyadayim banada izin yok esimi ikna edemedim

HERKESE MERHABA!!!!!
BENDE AVUSTRALYADA YASIYORUM. BURAYA GELIN GELDIM YAKLASIK 4,5 YIL OLDU.
11 AYLIK TARA JADE ADINDA BIR KIZIM VAR.
EN SON 2 YIL ONCE GITMISTIM TURKIYE'YE. COK AMA COOOOOOOOOOOK OZLEDIM MEMLEKETIMI.
BENDEN SIMDILIK BU KADAR GORUSMEK UZERE
:a015::a015:

Yeni gelen arkadaslara kocaman bir merhaba,,,,, Hosgeldiniz sefalar getirdiniz,,
Bizlerde hasretimizi birbirimize tutunarak dindirecegiz,,, Bazen o kadar dokunuyorki gurbette olmak,, Ama elden birsey gelmiyor,,, Hersey burnumda tütüyor,, Hadiyin kizlar el ele verelim,,, Samimi sohbetlerimizle birazda olsun dinsin bu Hasret,,,, Sizleri Seviyorum,,,:1hug::1hug:
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

ah bir bilsen yuregimi yuregimden geceni
su memlekette yalnizlik olmak
yalnizliginda kaybolmak
en acisi galiba
vataninda gurbetci
yasadigin yerde yabanci olmak...........

Gökkusagi sana aynen katiliyorum Canimcim,,,, Alismalisin diyorlar ama olmuyor,
Biryerlerde bir burukluk yasiyor insan,,, Sanirim izin vaktinin yaklasmasida etkiliyor,,,, Allahim Sen bize herseyin hayirlisini nasib et,,,,
Kendinize iyi bakin,,, Sizleri Seviyorum,,,a.s.

Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

cemrem ablacığım a.s. a.s. seni çok seviyorum :1hug:

bende gurbettegim 15 senedir benide araniza alirmisiniz arkadasllar pek arkadasim yok bu sitedesenağlamasenağlama Bu arada ben Fillandiyada, sizller hangi ulkedesiniz aranizda Fillandiyada olanlar varmi??:dance::1hug:

paylasim icin tesekkurler...tuylerim diken diken oldu!!!o kadar cok ozledim memleketi Allah'im bizlere yardimci olsun. Ben Fransa'da yasiyorum burda fazlada Turk yok sizler Almanya'dakiler bizden iyisiniz vallah....

Hani arkadaslar izine gidip gelenlerden memleket kokusu bekliyoruz,neredesiniz yahuuu?:1hug::1hug:

slm cemrem agzina yüregine saglik icimizden gecenleri cok güzel acikladin ben bir gurbetci olarak ve en cok ezan sesine hasretim türkiyeye gittigimde ezani duydugumda tüylerim diken diken oluyor ALLAH hepimizin yardimcisi olsun.sabretmekten baska caremiz yok.saglicakla kal kardesim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…