• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gurbetçilerin Kulübü

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydin derin biz emiyle almanca kursuna gidiyoruz haftada iki gün ylbasindan sonra sanirim hafta ici hergün olacak

günaydin derin biz emiyle almanca kursuna gidiyoruz haftada iki gün ylbasindan sonra sanirim hafta ici hergün olacak

çok güzel siz almanyaya gideli ne kadar oldu?sositosositogenelde çevrenizdekiler türktür sanırım:sm_confused: almanca konuşmaya çok gerek duymuyorsunuzdur ama bir dili düzgün konuşabilmek çok önemli.a.s

ne kursuna gidiyorsunuz?bende ara ara bakıyorum karşılaşamıyoruz:1no2: akşamları genellikle eşim çalışıyor, bilgisayarın başında ben bakamıyorum.:1no2:

canim almanca kursuna gidiyoruz cansuyla ayni siniftayiz :roflol: :roflol: :roflol:
hemde yanyana oturuyoruz sansa baksana :jeyyar: :jeyyar:

hayirli cumalar iyi hafta sonlariii

iyi aksmlarrrrrrrr nasilsiniz arkadaslar
nerde bu gurbetciler sadece bizmi gurbetteyiz

tüm gurbetçilerin bayramı mübarek olsun herkese selamlar ve sevgiler!...a.s.

bayramdo6.gif

selam bayanlar derin ben geleli 7 yil olacak mat ayinda emiyde 4 yil oldu evet cevremiz türk ama
almanca sart canim
hepinizin kurban bayrami simdiden mübarek olsun

iyi aksamlar arkadaslar naber ben pek giremez oldum canimda pek girmek istemiyo sanki
herkesin bayramini simdiden kutlarim

ezan sesiyle uyaniyorum ama yinede anama vatanima hasretim daha gurbetin basindayimbende bir gurbet geliniyim umarim cok uzun surmezz siir cok guzeldii gozlerim doldu. bu arada herkeseee iyi bayramlarr artik ne kadar iyi olursa....

sen en azindan ezan sesiyle uyaniyorsun bizde oda yopk ona bile hasretiz
seninde bayramin mübarek olsun
herkesin bayrami mübarek olsun

ezan sesiyle uyaniyorum ama yinede anama vatanima hasretim daha gurbetin basindayimbende bir gurbet geliniyim umarim cok uzun surmezz siir cok guzeldii gozlerim doldu. bu arada herkeseee iyi bayramlarr artik ne kadar iyi olursa....
iyi aksamlar bayanlar evet sen en azindan ezan sesini duyuyorsun bizde oda yok:1no2::1no2: ben almanyada yasiyorum simdi yeni cikan saatle var ezan okuyan onlarla idare ediyoruz

merhaba kızlar bende gurbetciyim istanbulda evliyim ama azeriyim.kurban bayramınız kutlu olsun.yüzünüz hep gülsün

iyi geceler bayanlar aynur hosgeldin aramiza amin umarim hepimizin yüzü güler

Back
X