- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #13.061
ayni beya, ...ayni demekten de yildim yane.Ne olsun valla fazla ugrayamiyorum topige ya durum ortada:))
Senden ne haber kuzum
ama oyle yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayni beya, ...ayni demekten de yildim yane.Ne olsun valla fazla ugrayamiyorum topige ya durum ortada:))
Senden ne haber kuzum
Olsun beya:))allah saglik sihhat versin illaki degisecekayni beya, ...ayni demekten de yildim yane.
ama oyle yaa
Madonnammm napiyorsun :)
iyidiir alyanakkm sen napıyosunMadonnammm napiyorsun :)
benim bir tek kore ile bağlantım var canım aklıma düştünüz yazayım dedim nabersin?Bizim tayfa nerde ya sanirim simdilerde pek kimse girmiyor
kız mazo ne zamandır gelmiyorsun kkya baktım geçen, beni hissettin de geldin dimiBuyur canım
Ay valla hissettim sanırım. Hiç bakmıyordum bir bakayım demistim sen şenlenmişsin bana.iyiyim canım hayat telasesi işte.sen nasilsin ne yapıyorsunkız mazo ne zamandır gelmiyorsun kkya baktım geçen, beni hissettin de geldin dimi
bi selam çakayım dedim di napiyorsunnnnn
Merhaba hosgeldiniz:)Merhabalar keşke aktif bir topik olsaydı bende yeni yim gurbette
Merhaba hosbuldum canım fransadayim canım ben geleli bir buçuk yıl oldu inşallah tekrardan aktiflesir çok sevinirimMerhaba hosgeldiniz:)
Sizinle beraber aktif hale getirmis olduk iste ne guzel:))
Uzun zaman oldu ugramayali buraya bildirimi gorunce damladim hemen sayenizde iyiki geldiniz:)hangi gurbet ellerindensin bakalim?
Tesadufun boylesi:))bende fransa'dayim,benim 17 yil oldu gurbet ellerde,Sen cok yenisin daha neresinden?Merhaba hosbuldum canım fransadayim canım ben geleli bir buçuk yıl oldu inşallah tekrardan aktiflesir çok sevinirim
Paristeyim ben canım bölge olarak sorarsan yazarim başta çok zorlandım aşısı hemde sonradan kızım doğunca daha iyi oldum bide memlekete gidemeyince daha kötü allah bilir kaç yıl sonra gidecemTesadufun boylesi:))bende fransa'dayim,benim 17 yil oldu gurbet ellerde,Sen cok yenisin daha neresinden?
Anladim canim marsilya'dan bende:)Paristeyim ben canım bölge olarak sorarsan yazarim başta çok zorlandım aşısı hemde sonradan kızım doğunca daha iyi oldum bide memlekete gidemeyince daha kötü allah bilir kaç yıl sonra gidecem
Inşallah daha iyi olur ama insanın bir tarafı hep buruk vallahi bitsede hersey yoluna girse insan artık ruhen çökmüş durumda ben şahsen öyleyim pandemide doğan kızım yabani olmuş resmen başka ortama girince basiyor cigligi umarım herşey en kisa zamanda yoluna girer senin baya olmus ama inşallah bende senin gibi hiç anlamadan yillarimi geciririm cunku kurtulus yok buradanAnladim canim marsilya'dan bende:)
Insan zamanla alisiyor hele birde coluk cocuga karistinmi aylar yillar nasil geciyor anlamiyor insan,allah kolaylik versin sanada:) pandemi donemi gidip gelmek cok zor artik memlekete dedigin gibi valla kac sene surer artik allah bilir..
Haklisin canim dunyaca magdur olduk bu illetten artik bitsede kurtulsak gercekten,yanlizlasti cocuklar en cokta onlari etkiledi cok uzuluyorum yeni nesil cocuklaraInşallah daha iyi olur ama insanın bir tarafı hep buruk vallahi bitsede hersey yoluna girse insan artık ruhen çökmüş durumda ben şahsen öyleyim pandemide doğan kızım yabani olmuş resmen başka ortama girince basiyor cigligi umarım herşey en kisa zamanda yoluna girer senin baya olmus ama inşallah bende senin gibi hiç anlamadan yillarimi geciririm cunku kurtulus yok buradan
Seninkiler sıkılmıyordur o zaman canım benimkide küçük daha ama insanları ayırt ediyor artık ondan yabani biraz aynen vallahi canim biteydi de kurtulsaydık allah bagislasin canim evlatlarını acisini gostermesin insallahHaklisin canim dunyaca magdur olduk bu illetten artik bitsede kurtulsak gercekten,yanlizlasti cocuklar en cokta onlari etkiledi cok uzuluyorum yeni nesil cocuklara
Benimde 5 evladim var allah bagislasin cumlemizin insallah,hic degilse birbiriyle mesguller yanlizlik cekmiyorlar
Tek cocugu olanlar icin zor yani yazik bunaliyor cocuklar..
Allah cumlemizin yardimcisi olsun valla..
Aminn canim cumlemizin insallah..Seninkiler sıkılmıyordur o zaman canım benimkide küçük daha ama insanları ayırt ediyor artık ondan yabani biraz aynen vallahi canim biteydi de kurtulsaydık allah bagislasin canim evlatlarını acisini gostermesin insallah