- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
-
- Konu Sahibi naneelimoonn
- #12.041
DedikoducularSelammm
Kim ne kim kimin dedikodusunu yapmışDedikoducular
Kim ne kim kimin dedikodusunu yapmış
canım yine nasip olmadı kısmet artık düşün düşün gelmiyor bu bebek düşünmeyeceğim artık yoruldımCanım nasılsın sonuçlar belli oldumu?Okula gitmeden bir sorayım dedim
Sağlık olsun canım vardır elbet bir hayırlı zamanı.Geç olsun güç olmasın sen yüreğini ferah tut.canım yine nasip olmadı kısmet artık düşün düşün gelmiyor bu bebek düşünmeyeceğim artık yoruldım
yüreğimi ferah tutmaya çalışıyorum canım da ah bir düşünmemeyi öğrensemSağlık olsun canım vardır elbet bir hayırlı zamanı.Geç olsun güç olmasın sen yüreğini ferah tut.
tabiki düsünmemek kolay degil, cok arzuluyorsun anneligi ... dusunmeden olurmu? ama sen yinede zorla kendini, akisina birak , elbette bu sabrinin kat kat mukafatini herseyin SAHIBI verecektir. üzülmüyoruz, cünkü Ona güveniiyoruz degilmi?canım yine nasip olmadı kısmet artık düşün düşün gelmiyor bu bebek düşünmeyeceğim artık yoruldım
evet çok üzüldüm canım düşünmekten bıktım canım insan o zaman karı koca olmaktan bile bir şey anlamıyor ilişki halinde..tabiki düsünmemek kolay degil, cok arzuluyorsun anneligi ... dusunmeden olurmu? ama sen yinede zorla kendini, akisina birak , elbette bu sabrinin kat kat mukafatini herseyin SAHIBI verecektir. üzülmüyoruz, cünkü Ona güveniiyoruz degilmi?
Amanın beni kimler etiketlemiş, ben şokKoremanya nerdesin hatun
Tabi tabi. Sen beni etiketleye etiketleye tuşları asindirdin demi.bende iyiyim aynen kızın peşinde koşturuyorum.Amanın beni kimler etiketlemiş, ben şok
Iyim mazefcim cocuklarla ugrasiyorum. Boş vakit bulursam tabiki solugu kkda aliyorum. Sen nasilsin?
AhahahahTabi tabi. Sen beni etiketleye etiketleye tuşları asindirdin demi.bende iyiyim aynen kızın peşinde koşturuyorum.
duamda, aklimda, kalbimdesin canimevet çok üzüldüm canım düşünmekten bıktım canım insan o zaman karı koca olmaktan bile bir şey anlamıyor ilişki halinde..
gerçekten de ALLAH sabrımın meyvesini verecektir inşallah hayırlarla canım amin ben de güveniyorum beklemedeyim inşallah beklediğim kadar beklemem amin dua et canım
kiiiiiizz... napan canim??Amanın beni kimler etiketlemiş, ben şok
Iyim mazefcim cocuklarla ugrasiyorum. Boş vakit bulursam tabiki solugu kkda aliyorum. Sen nasilsin?
Ben artık nanenin ölmüş olduğuna karar verdim.allah taksiratini affetsinAhahahah
Topik pek bir sakin de mi?
Nane nerede yahu? Merak ettim.
Ayy nikitaakiiiiiizz... napan canim??
Yaa öyle demeseneBen artık nanenin ölmüş olduğuna karar verdim.allah taksiratini affetsin