- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
- Konu Sahibi DeliKizinDirdiri
güle güle ehtiyar heyeti
opuldunuz hihoyyyt
opuldunuz hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızım yalan mı sölicez. Ben ailenizin kızıydım bi zamanlar. Böle annelerin ideali gelin sor kuzuya bu konuda da yalan sölicek değil ya
Misal kuzu'nun kaynanası beni keşfedeceğini bilseydi sırf bana bi oğlan daha doğurmuş olurdu yalan mı len kuzu bari bi kez dürüst olkaydirigubbakcemile
ilk evlendiğinde kendi dişlerini göstermezsen eğer sonra o seni dişlerrcokacimcoookcokacimcoook
o sebebten al interneti diyorum sen bana beni aşar diyosun bacım ya...:dilcikar::dilcikar:
ilk zamanlar benimde eşim almamıştı ve benim tepkim...klava:
sana gösterdiğim ekstra mükemmel performansımın düşmesini istemiyorsan bu eve internet girecek dedim...:roflol::roflol:
ve korkudan adam interneti ertesi gün bağlattı.....:roflol::roflol::roflol:.
cicim ayı çabuk geçiyor nazarı dikkatini çemesi dileğiylee
Yarın yokmusun hakkaten kermitbenneyaptımki
e biz kimi banlıycaz gün aşırıfisfisfis
ne kaaa güzel anlaşıyorsunuz bölee zemuszemuszemuszemus
topik birazdan +18'e taşınınca bida yazamicim içimde kalmadan yazim
gurbik bu azgun karuların engin bilgi birikiminden eyi yararlanmaya bak :ecrin_bebek:
Yarın yokmusun hakkaten kermitbenneyaptımki
e biz kimi banlıycaz gün aşırıfisfisfis
onlar benim potansiyelimden yararlansın len ben ne yararlancam :smiley-cool:
ula sen bekarsın eflilerlen bir tutma kendini istersen kaydirigubbakcemile3
hayatta en iyi deneyim yaşanılarak kazanılır demiş bir möhim şahsiyet şakkıdı
len konumu mafettiniz ben anı defteri edip bunları orya aktarcaktımmafoldumben
anılar nelerden oluşur
yaşanmış gerçeklerden olduğu gibi aktar bence :jeyyar:
gurba prenses seni tanımasamda bi aşikarlığım kkya üye olduğumdan beri vardı .Çok mutlu olursunuz inşallah opuyorumnanaktan
hahaha Gurbada kim oluyo olum , bende demesi sıkı tutunun az kaldı 162 gün sonra bırakın İstanbuluİstanbullular yandınız, büyük istanbul depremi bir tarafa kermit sayesinde her gece deprem, her gece deprem, salanın durun anasını satiyim:smiley-cool:, sarsıntılar Ankaraya ulaşmaz dimi lanbenneyaptımki,
olum senin olduğun hangi topik usulune uygun gidiyor ki , adın geçince direk +18len konumu mafettiniz ben anı defteri edip bunları orya aktarcaktımmafoldumben
zaza didim ama sana bebişim
istihareye yat dua et belkim ak sakallı dedeler düğün resimlerimi rüyanda sana gösterebilüür-tatlicadiarzu-
senlen didişmeyi özlicem la meymenetsiz insan :gitme: