Gurbaa Prenses evlenip uçup gidiyor..

her ne kadar bizzat tanışmışlığımız muhabbetimiz olmasa da yorumlarına hasta espiriline hayran oldugum üyelerden gurbik
yokluğu belli olacak bundan eminim
herseye ragmen mutlu bir aşk evliğiline şahit olmak mutlulugunu paylasmak biz KK ailesi için çok güzel
dilerim ömür boyu mutlu olursunuz ve kem gözlerin şerrinden nazarından fitne fücurundan uzak durursunuz
bir yastıkta kocayın inşallah

amiin....
çok teşekkür ederim bitanem, Allah razı olsun

7585062.jpg
ve mutlu sonnnnnnnn kizz avartarini degistirisin artikin:roflol::roflol::roflol:

ravzacım 1 tamam 3 tamam da 2. şıkka gelince o konuda ders almam, ders veririm gibi geliyo bana -tatlicadiarzu-

banada ölee geldi gurbaaaa:roflol:
ağzımdan aldın lafı, ben dicektim tamm
bence sen yemek hariç diğerleri hakkında bilem bişi sormassın
yemeğide bahoşa yaptırırsın yada bi hizmetçi felen tutarsın kendine
onada çözüm var yaneee :roflol::roflol:

,lülülülülülüKoca İStiyorum lülülülülülü
-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-Kocaaaaaaa-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

akannehirakannehirakannehir akannehir

bak güzelım herseye cevap verme artık aaaaa yeter ama şikayet edicem yoksa ...

şişşşşşşt kankaa sinir yok sinir yokkkkkkk :mymeka:
sakin ol cadı selinnnn -tatlicadiarzu-

Tövbe bişey diycem Şimdi
Boy Boy vermiycem :eek:lmaz:
Boy boy Torun vericem -tatlicadiarzu-

:1shok::1shok: başalrına vurdu yeminelnnnnn delikafadulden

kızzz lillyumm ne yaptın bu kızları
daha kocayı bulmadan kafayı yidilerrrr kaydirigubbakcemile3

amaaaaan gurbik evleniyosa evleniyor napalım yani. naniknanik
ya bende tanımıyorum ama nedense sevdim. ilk başta kızıyordum bu kadar pahalı makyaj ürünleri alıyorsun diye ama alıştım şimdi. hele topiklerinde müthiş eğleniyorum. canım sıkkın oldu mu açıp bakıyorum. sıkıntım dağılmış. kısım şeytan tüyü mü var sende alıştırdın kendini. kullanıcı adın ve resmin zaten ilk dikkatimi çeken şey oldu.
bebem inşallah sevdiceğinle çok mutlu olursun ve hiçbişey içinde ukte kalmaz. :asigim:
ama kıs evlenince de gel buraya bizi bırakma. bak bahoşa söyle gelsin yorumları okusun. seni sevenlerden ayırmasın. :eek:klava:

amaaaaan gurbik evleniyosa evleniyor napalım yani. naniknanik
ya bende tanımıyorum ama nedense sevdim. ilk başta kızıyordum bu kadar pahalı makyaj ürünleri alıyorsun diye ama alıştım şimdi. hele topiklerinde müthiş eğleniyorum. canım sıkkın oldu mu açıp bakıyorum. sıkıntım dağılmış. kısım şeytan tüyü mü var sende alıştırdın kendini. kullanıcı adın ve resmin zaten ilk dikkatimi çeken şey oldu.
bebem inşallah sevdiceğinle çok mutlu olursun ve hiçbişey içinde ukte kalmaz. :asigim:
ama kıs evlenince de gel buraya bizi bırakma. bak bahoşa söyle gelsin yorumları okusun. seni sevenlerden ayırmasın. :eek:klava:

katılıyorum :)))okursa zaten evlenıp evlenmeyeceğinden şüphe ederim:)))çok sewiyorlar alamam seni diyormus:)))haahahhah

Ravzanur Forumla alakası yok ama
İsminin anlamı tam olarak ne?
Çok araştırdım farklı çıkıyor Tam bulamadım
canimm bu isim benim dunyada en cok istedigim arzuladigim hemen hemen hergece goz yasi dokerek allahima yalvardigim dogacak bana anne diyecek kizimin ismi olarak kendime verdim anlamini tam bilmiyorum bilen varsa duzeltsin
benim bildigim peygamberimiz (s.a.v) cennettte huzuruna cekildigi mekan bahce olarak biliyorum peygamberimiz ravzasina cekildiginde cok huzurlu oluyomus:gitme:

X