Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bu otelde daha önce tatil yapan var mı, bilgi verirseniz sevinirim. nişanlım rezervasyon yaptırmış bana biraz pahalı geldi. executive senior suitte geceliği 700 lira. biz 3 gece 4 gün kalacağız inş.
fiyatindan cok niye tercih ettigin onemli balayi icin o kadar fiyata cok daha farkli yerlere gidebilirdin yok ben dinlenmek istiyorum spadan cikmam bir o masaj bir bu masaj yaptirim diyorsan bilemem ama o da bir 700 lira daha tutar ekstradan
fiyatindan cok niye tercih ettigin onemli balayi icin o kadar fiyata cok daha farkli yerlere gidebilirdin yok ben dinlenmek istiyorum spadan cikmam bir o masaj bir bu masaj yaptirim diyorsan bilemem ama o da bir 700 lira daha tutar ekstradan
balayı işini nişanlım ayarlayacktı ben karışmayacaktım öyle anlaştık. ben oteli beğendim aslında ama sadece biraz pahalı geldi. sakin bir yere benziyor, ben de zaten öyle olmasını istiyorum