• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Gür saçlar için kesim önerileriniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

disikartal_mrw

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
408
0
116
İstanbul
kısslar 2 gun içinde saçlarımı kestırıcem ama nasıl kestırıcegıme hala karar veremedim cokda gur saclarım yok anlıyıcagıınz suan belime kadar lüften yardımcı olun... :2:

canım benim de saçlarım belime kadardı yaklaşık iki hafta önce bir karış kadar kestirip kat attırdım şu an çok memnunum. sana da önerebilirim yani. birdenbire çok fazla kestirirsen sonra pişman olabilirsin. sadece iki üç parmak kestirirsen de amacına ulaşamayabilirsin. amacının kırıklarından kurtulmak olduğunu tahmin ediyorum. çünkü bele kadar gelmiş bir saç haliyle güçsüzleşmiştir. bence bir karış kestir hafifle. saçların canlansın. arkadaşlarım gençleşmişin dediler saçımı kestirince.

benimde incecik telli sacım vardı dalgalı aynı zamanda katlı kesım kullanıyordum sırtımın tam ortasına gelıyordu ıste boyu ama burdan gazı aldım ınce tellı saca katlı kesım olmaz dıye solugu da kuaforde aldım tum katlarımı kaybettırdım sımdı sacım omzuma cok az degıyo bı karıs fılan kestırdım yanı goren sacların mı cogaldı dıye soruyor sımdı memnunun boyle bırsey dusunebılırsın oval kesım yanı uzun percemler katsız veya cok az uclarda kat seklınde cnm
:9:

kızlar fön şekillendirme bakım vesaire belki her kuaförde olur ama saç kesimi için belli bir kuaförünüz olsun hep ona gidin. çünkü zamanla kuaför sizin ne istediğinizi anlar hale geliyo. benim yıllardır gittiğim bir kuaförüm var Kayseride ki ben 5 yıldır kayseride bile yaşamıyorum ama başka kuaförde asla saçımı kestirmedim bu beş yılda bekledim kayseriye gittiğimde ona gittim hiç hayal kırıklığına uğratmıyo beni. ha bu onun muhteşem bi kuaför olmasından kaynaklanmıyo zamanla aranızda gelişen iletişimden kaynaklanıyo ilk başta o da beklentilerimi tam karşılamıyordu ama artık beni tanıyo saçımı tanıyo ne yapacağını benden iyi biliyo artık o hale geldik ben oturuyorum sen ne yapacağını bilirsin dilek abla diyorum tamam canım diyo hallediyo hemen :)

kuafor secımı kesınlıkle cok onemlı sızı dınlemeyen kuaforler cok bu devırde kendı kafasına gore kesım ypıyo :52: sonra aynaya bı bakıyosunuz ne oldu banaaa

Back