• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler gür kalın telli ve uzun saclarıma mşa ve düzleştirici

• Konu Sahibi Konu Sahibi CeYLo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

CeYLo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
2.261
2
116
Muğla
evet arkadaşlar saclarım cok gür kalın telli ve nerdeyse popoma kadar uzun bana düzleştirici ve maşa tavsiye edermisinizopuyorumnanaktan

kimse yardım etmicek mi bana:hulya:

Düzleştirici için öneri de bulunabilirim.Remington çok iyi bu konuda.Ben memnunum ,tavsiye ederim.bayanssulusmile

2x protection benimki.Saçların ne kadar da gür olsa az tutamlar halinde yaparsan iyi bir sonuç elde edersin.Yine de orda denemelisin.bayanssulusmile

benimkide gür kalın ve uzun bende remigtonun kumaşlı düzleştiricisinden kullanıyorum tek geçerim kumaş yıpranmayı azaltıyor. bozulur falan dediler kumaşlı olduğu için 3 yıl oldu hiç problem yaşamadım zaten benden görüp herkes aldı.

benimkide gür kalın ve uzun bende remigtonun kumaşlı düzleştiricisinden kullanıyorum tek geçerim kumaş yıpranmayı azaltıyor. bozulur falan dediler kumaşlı olduğu için 3 yıl oldu hiç problem yaşamadım zaten benden görüp herkes aldı.

kumaşmı ilk defa duydum araştırayım ben bunuCADIARZU
teşekkürler canımopuyorumnanaktan

rica ederim canım gerçekten çok güzel, boynerlerde ykmlerde falan satılıyor.

kizlar bende de remington var tefal tabanli ben memnun degilim hem saclarim kirildi hemde boyam maffoldu.

Kesinlikle Rowenta Beauty Respect diyorum.. 1 numara saçta ne kırılma yapıyor ne de saçları mat.. Gerçekten çok güzel.. Alıcaksan kesinlikle ve kesinlikle Rowenta Beauty Respect.!!!

Back