• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gununden 4.5 gun erken adet gormek nedendır

benim anladığıma göre (istisna bir durumunuz yoksa) adet döngünüzden bağımsız olarak, adet gününüzden 14 gün önce yumurtlama gününüz oluyor. İşte sizin 22 gündür döngünüz dersek adetiniz başladıktan sonraki 8. gün yumurtlama gününüz oluyor, +/- 3 gün şeklinde değerlendirmek lazım o haftayı :)

zaten sanırım sizin direk adet bitiminize denk gelmiş olacak bu şekilde.
cok tskr edrım tekrar pekı bılgınız varmdr bu adetımde klomen kullancam dedım ya etkılermı yumurtlama gununu acaba gun olarak

Bence doktora sorun yumurtalıklarınıza baksın.
Önceden 28 idi şimdi 23 günde 1 mi?
Doğumdan sonra düzen değişmiştir. Çok büyük bir mesele değil aslında. Ama gidip baktırın kistik bir durum var mı yok mu?

Bence doktora sorun yumurtalıklarınıza baksın.
Önceden 28 idi şimdi 23 günde 1 mi?
Doğumdan sonra düzen değişmiştir. Çok büyük bir mesele değil aslında. Ama gidip baktırın kistik bir durum var mı yok mu?
haftaya cuma doktora goruncem bakalım ne dıcek

Bunda bir sorun yok ki gayet normal nesini dert ediyorsunuz anlamadım geç olsanız ilaçla olsanız anlarım da bunda ne sıkıntı var zaten 28-35 gün arası regl olması normal kabul edilir eğer 28 günde bir oluyorsanız her ay birkaç gün erkene gelir bir sorun yok yani normal 2 sene olmuş sezeryan zaten.

Sizin dongunuz bu şekilde illa ayda bir olacak değil,3 haftada 1 de olabilir takvim tutmanızı tavsiye ederim ve yumurtlama tarihinizi buna göre hesaplayınız.3 hafta adet gormezseniz 1 aylık hamile olduğunuz ortaya çıkar

Normal ben de kendimi bildim bileli böyle oluyor gecen ay 20 de olduysam bu ay 15 de olurum mesela yada 17 de olurum misal.

Back