Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sizin bünyenizin doğru çalıştığını gösterir. :) Yani adet döngüsü her ayın aynı tarihidir diye bir şey değildir. Mesela 28günde bir veya 23günde birdir. Sizin siklus daha kısa demek ki..evlı hanımlar ben 2 yıl once sezeryanla dogum yaptım o andan berı asla aynı tarıhte adet olmam hep 5 ıla 6 gun erken olurum sızce neden ve normalmidir bu arada korunuyorumda boyle olup doktorlarınız ne demıstr sıze
+
hm senınkı duzensızlik baya varmıs ben asla gec olmam hep erken olurmBen gunu gunune regl olurum. Ama bazen bikacgun geç oluyor ve regl tarihim aylarca o duzende devam ediyor sonra birkac gun erken oluyor ve yine aylarca o duzende devam ediyor. Arada oynamalar olur. Bir sikınti gormedim.
Erkende olabilir bazen gecte..ne varki bu kadar takacak?Illa ayni gun olsun diye.
gec olursa yumurtalık tenbellıgı vardr ama 1 hafta erken olması normalmı ve 2 yıldr boyle o yuzden sordumErkende olabilir bazen gecte..ne varki bu kadar takacak?Illa ayni gun olsun diye..normal yani bu.
anlayamadmAdet döngüsünde +10/ -10 gün normaldir![]()
hm senınkı duzensızlik baya varmıs ben asla gec olmam hep erken olurm
hm senınkı duzensızlik baya varmıs ben asla gec olmam hep erken olurm
hm acıklayıcı cumlelerınız ıcın tskr ederım bıde bır sey sorsam tahmınınız varmdr ben gecen ay 26 oldum bu sefer bu sabah oldum 21i yanı ve klomen kullancam 3 gunu doktor cagrmadı sızce yumurtalama gunum ne zamana denk gelrhep erken oluyorsanız zaten düzenli demek değil mi?
28 gün tabiri genel olarak kullanılır, benim düzenim genelde 25 gündür mesela, sizin de hep 5-6 gün erken dediğinize göre 22 gün oluyor.
21 günün altındaki döngülerde doktora danışmakta fayda var deniyor, sizin o kadar kısa değil, sorun yok yani.
hm tskr ederım cvbnz ıcınDuzensizlik yok bazi zamanlar sadece ileri veya veya gec zamana kaliyor şoyle diyeyim bu ay atiyorum 10u yerine 5inde olduysam 6 ay boyunca aksamadan 5inde olurum. Daha sonra bikacgun ileri atabiliyor sonrada o düzenle devam ediyor. Duzensizlik degil bu normal bir durum. Duzensizlik dedigin 1 ay olup 1 ay olmayan veya her ay cok fark atan regl donemlerinde olur.
Şöyle ki adet döngüsü sürekli aynı gün olacak diye bir kural yok.anlayamadm
Şöyle ki adet döngüsü sürekli aynı gün olacak diye bir kural yok.
Hormonal dengenize bağlı
Hormonlarda en ufak şeyden nem kaptığı için her ay günü gününe olmaması normal :)
Tabi ki hamilelik ,kist gibi ekstrem durumlar olmadıkça![]()
hm hıc doktora gorundunuzmuBen de 1yil once sezeryanla dogum yaptim. Hamileligim oncesi 28gunu bazen şaşan adetim, simdilerde 45 50gunleri bulabiliyor...
hm acıklayıcı cumlelerınız ıcın tskr ederım bıde bır sey sorsam tahmınınız varmdr ben gecen ay 26 oldum bu sefer bu sabah oldum 21i yanı ve klomen kullancam 3 gunu doktor cagrmadı sızce yumurtalama gunum ne zamana denk gelr