Günün Sözü ?

Belki de tek sorunumuz; değil üzülmeye, üzerine düşünmeye bile değmeyen insanlara kalbimizin değmesidir

"Allah yolunda öldürülenleri ölüler sanmayin. Aksine onlar diri olup Rableri katinda riziklandirilmaktadirlar. Allah'in lütfundan kendilerine vermis olduklariyla sevinç içindedirler ve arkalarindan henüz onlara kavusmamis olanlari, kendilerine bir korku olmayacagi ve üzülmeyecekleri üzere müjdelerler." (Ali Imran, 3/169-170)

Şehitlerimize birer fatiha Okuyalım..

duasız üşürmüş yürekler bil.
sana bir dua eden olsun,
senin de bir dua ettiğin.
bilmezsin hangi kırık gönlün duasıdır karanlıklarını
aydınlatan,sana ummadık kapılar açan.bilmezsin
kimin için ettiğin duadır, seni böyle ayakta tutan
MEVLANA

'' sana affedilemeyecek kadar
büyük hata yapan birine
akıl sınırlarının bittiği yerden
başlayacak ceza vermek istiyorsan, bütün samimeytinle affet.
hissedilen herşeyi arşivleyen kader, kendisiyle en iyi biçimle ilgilenecektir''' şems-i tebrizi

“Nedendir bilemiyorum; sana bakınca kendimi görüyorum, sana gelirken kendimden gidiyorum; senden giderken kendime gelemiyorum…

" Hz. Mevlâna..."

2012 londra olimpiyatlarında yarışan protez bacaklı koşucu oscar pistorius'un annesi : Birinci olmaya çalışırken sonuncu olmak utanç verici değildir, utanç verici olan en iyi olmaya uğraşmamaktır.

Bir kadının ne kadar fedakar olduğunu, beğendiği çantayı almak için gerekirse 3 gün aç kalmasından anlayabilirsiniz.

.

İnsan geride bıraktıklarını özler, elinin altındakilerden sıkılır, ulaşamadıklarına tutulur ve ulaşılmaz olan hep aşk olur.

''Her şey çok güzel olacak'' masalı yerine,
''Kötü şeyler de olacak ama yanında olacağım''samimiyetini daha çok seviyorum.

Doğduğumuzda Kıçımıza Vurulan Tokattan Belliydi ;
Kaderin Yüzümüze ; Götüyle Güleceği . . !

Son düzenleme:

Bazen ona birşeyler yazarsın, yazar silersin..
Yazar silersin.. O hiç birini okumamış olur;
Ama sen hepsini söylemiş olursun.:114:

Son düzenleme:

Kimse bilsin istemiyorum kalbimin kırıldığını. İşte bu yüzden herkesden gizlerim; yüzüm gülerken:107: içimin ağladığını.

''Kaybettiğin herşey birgün başka bir surette geri döner..''
Hz Mevlana'nın sözü..
ben hep bu sözü düşünüp kaybettiklerim için üzülmemeye çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…