Günün Sözü ?

"Hayatta daima gerçekleri savun !
Takdir eden olmasa bile ,vicdanına hesap vermekten kurtulursun.....
"

Ernesto Che Guevara

"Ben...Bir daha dünyaya gelirsem...Rica ediyorum...Bazıları gelmesin..."

H.C

Son düzenleyen: Moderatör:
"Haya-T-...ile...Haya-L- Arasındaki tek fark...-TL-dir..."

H.C

Son düzenleyen: Moderatör:
Kuyruk Acısı Olanlar Etrafımda Dolaşmasınlar Lütfen..! Etrafımda Olmalarını İsteseydim Kuyruklarına Basmazdım Zaten

Karanlık ve uzaklık büyütür gözbebeğini. Âşık olunca da büyür gözbebeği; demek ki âşık olunan hep uzaktadır. Aradaki mesafenin verdiği acıyı azaltmak için, maşuka "gözbebeğim" diye hitap edilir.

"Gözbebeğiniz bir kere çizilmesin, hep o çizikten bakarsınız hayata. Gözbebekleriniz gözyaşlarınızla yıkanır sonra..."

Hayat her zaman...Ronaldo'nun şutları kadar düzgün...Messi'nin çalımları kadar enfes değildir...Bazen Sabri'nin ortaları gibidir...Sert ve isabetsiz...

Ex'ten next olmaz..Böyle biline.....

Dünya'daki tüm kitaplar, tüm hesaplar, akıl oyunları, sayfalarca laflar sevginin yerini tutmaz. Okuyarak öğreneceksin ama severek anlayacaksın!

Şems-i Tebrizi

Özlü sözler genelde ders çıkaralım diye söylenir uzman kişiler tarafından..Ama hepimiz hayat konusunda az buçuk uzmanızdır..Ben de kendi özlü sözlerime devam ediyorum...

İstemediğin misafir tekrar gelirse kapına sarımsak as...Yine de gelirse pitbull koy!(misafir anlayışsızsa kişi ne yapsın)

Sana söyledim bir tane ona sordum bin tane....(laf taşınırken çok değişikliğe uğrar)

Yaranı kendi kendine sar...Gün gelir magazin olursun!

Her şeyi gününde yap biriktiğinde dağ olur...Gününde yapsan da dağ olabilir!(bazı işleri zamanında yapsakta çokluktan bitmeyebilir kendini fazla kasma)

Bir kız gördüm gözleri sürmeliydi,dudakları kiraz gibi...Sonra gördüm bu kızı gözlerinin altı torbalı dudakları bombozdu!(Bir kızla birliktelik düşünüyorsan makyajsız gör sonra düşün derim)

Sen sana ben bana...(herkeş kendi işini yapmalı bunun dostlukla bir ilgisi yok)

Köpeğine sahip çıkamayan hiçbir hiçbir şeye sahip çıkamaz..(köpek sadıktır ve sevecendir buna rağmen yönetemiyorsanız kendinizde bir eksik olabilir)

El sözü dinleme maymun olursun...İç sesini dinle yine rezil olabilirsin..(bazen herkeş yanılabilir)

imza:Çok eğlenirsen silerimmmm...

Kendini niye yalnız hissediyorsun? Allah, hiç yarattığı kulu yalnız bırakır mı? Hz. Mevlâna

"Aldırmadan gidemiyorsa,aldırmadan kalmayı bilmeli insan.Çünkü henüz icat edilmedi; anlamayana anlamayı öğretecek bir lisan." - Pablo Neruda

Ne kadar benzemesem de ona, hiçbir zaman beni onun yerine koyamasan da,

Unutamayacaksın beni ,
Çünkü gelen gideni özletir aşkta...

Başına ne gelirse gelsin, karamsarlığa kapılma...
Bütün kapılar kapansa bile sonunda "O" kimsenin bilmediği patikalar açar.

- Şems-i Tebrizi

Kalp ruha der ki:Ben severim, aşık olurum; ama acısını nedense hep sen çekersin.
Ruh da cevap verir: Sen yeterki sev...

- Şems-i Tebrizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…