• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

Kaybetmekten korkma; Birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

~ Che Guevara

Büyük insan zamanının önündedir; akıllı insan zamanında bir şeyler yapar; aptallar da zamanın önünde dikilirler.

~ Jean Baudrillard

Desem, diyebilsem ki seviyorum seni, çılgınca aşığım sana...
Ama demem, diyemem.
Çünkü aramızda dağlar,
denizler ve benim o kahrolası gururum var...

~ Victor Hugo

Şarabım aşk ateşidir,hele onun eliyle sunulursa öyle bir ateşe odun kesilmezsen yaşamak haram olur sana.

~ Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Altın olsam; değerimi herkes bilir. . .
Ben basit bir '' Demir '' olayım.
Değerimi sadece '' Anlayan '' bilsin. . .

~ Şems-i Tebrizi

Büyük insanlar dağa benzerler; yaklaştıkça onların büyüklüğü ve önemi ortaya çıkar. Küçük insanlarsa serap gibidirler; yaklaştıkça ne kadar değersiz ve sahte oldukları ortaya çıkar.

~ Johann Wolfgang von Goethe

Aşk; Bedel ödemektir Ey Sevgili!
Bülbül gonca gülü görebilmek için her seher
uyanık olmak ve güle ulaşmak için yüreğini gülün dikenine asmak , kanını akıtmak zorundadır.Ya ben yüreğimi nereye asıyım Ey Sevgili!...
Çünkü Aşk bedel ister,külfetsiz nimet olmaz Beklemek bedel ödemekse eğer,ben hala ödüyorum o bedeli.
Bilesin!

Özlemin tarifi yok kim ne demişse sebebi çaresizlik. Yanımdayken bile sana doyamazken nasıl anlatılır ki sensizlik !

~ Sunay Akın

Gidene kal demeyeceksin...
Gidenlere kal demek zavallılara,
Kalana git demek terbiyesizlere,
Dönmeyene dön demek acizlere,
Hak edene git demek asillere yakışır...
Kimseye hak ettiğinden fazla değer verme,
Yoksa değersiz olan hep sen olursun.

~ Friedrich Nietzsche

Hiç bir şey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki;

"YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder DAİMA SENİNLE KALMAZ.

~ H. Lawrence

Gönlüm ne dertlidir, ne de bahtiyar;
Ne kendisine yâr, ne kimseye yâr,
Bir rüya uğrunda ben diyâr diyâr,
Gölgemin peşinden yürür giderim…

~ Necip Fazıl Kısakürek

Üç Çeşit İnsan Vardır: 1 Ekmek gibidir; Her zaman ararsın 'bazen' bulursun 2 İlaç gibidir; İhtiyacın olduğunda ararsın 'pek az' bulursun 3 Mikrop gibidir, Sen aramasanda olur, Çünkü o seni 'her zaman' bulur .

~ Anton Çehov

Eğer bir gün yolunuzu kaybederseniz, bir çocuğun gözlerinin içine bakın. çünkü bir çocuğun bir yetişkine her zaman öğretebileceği üç şey vardır.

-Nedensiz yere mutlu olmak.
-Her zaman meşgul olabilecek bir şeyler bulmak.
-Elde etmek istediği şey için var gücüyle dayatmak

~ Paulo Coelho

Back