Günün Sözü ?

Büyük insanlar dağa benzerler; yaklaştıkça onların büyüklüğü ve önemi ortaya çıkar. Küçük insanlarsa serap gibidirler; yaklaştıkça ne kadar değersiz ve sahte oldukları ortaya çıkar.

~ Johann Wolfgang von Goethe

Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ! Ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir.. Dünya Amerika dan ibaret değil !!!

~ Charles Chaplin

Günün DUA'sı

TEK SIĞINAĞIM, TEK ANLAYANIM
Yanlız iken yanlızım diyemiyorum
Kimsesizlerin kimsesi sensin ALLAH'IM
Dertli iken derdimi diyemiyorum
Dertlerin dermanı sensin ALLAH'IM..

gönlüne belalar geldikçe gülerek karşıla..şükrü ve sabrı öğreniyorsun, korkma rıza makamı yakın sana... MEVLANA

Korkaklık şu soruyu sorar; güvenli mi?... Menfaatçilik şu soruyu sorar; faydalımı?....Kibir şu soruyu sorar; popüler mi?.....Ama vicdan şu soruyu sorar; adaletli mi????????????????????????

iyi insan; aklından hiç kötülük geçirmeyen, saf insan değildir... iyi insan ; herşeyin farkında olup iyiliği tercih edendir...

SENİ BEN..! Bağırıp Çağıran Kalple Değil ,
Susan Saklayan Bir Kalple Sevdim.
SENİ BEN..! Herkese Anlatan Değil,İçinde Kendine Bile Anlatamayan Bir Aşkla Sevdim.
SENİ BEN..! Dünümde,Yarınımda. Her Saatimde İçimi Isıttığın İçin Sevdim.
SENİ BEN.! Bugün Sevip Yarın Bırakacak Kadar Değil, Bıraktığında Yok olacak kadar SEVDİM…

“Hiç bir hayale sığdıramadığım tek gerçeğimsin.
Sevdim işte ötesi de yok gerisi de ...”

~ Aşkın gözyaşları- Şems-i Tebrizi~

Nefret ve kin ölüdür.
İçinize bir ceset koymak ister misiniz?
Kim ayaklı bir mezar olmak ister?
Sevgi ise yepyeni bir umut ve bir tohumdur. Sizi bir orman olmaya götürür.
İçinde hayat vardır. Onun içine giren yer yer fırtınalar, depremler vb. yaşayabileceği gibi hayat bulur. Ürün ve bereket bulur.
Sevgi bazen özlem, bazen umut ve her zaman paylaşımdır. paylaşım ise hayatın ta kendisidir.
Güzel dostlarım paylaşımınız ölüm mü yoksa yepyeni bir hayat mı sunuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…