• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günün Sözü ?

En usta hırsız hayattır. Biliyormusun; Verdiği hiçbir sözü tutmaz! Hayallerin uçup gider zaman içinde.. O hiç aldırmaz. Yıldızlı gece gibi aldatır seni.. Sabah koyup gideceğini duyurmaz.. Ve hayat öyle bir hırsızdır ki.. Seni senden çaLar haberin olmaz..
O yüzden bugün zor kazandığın hiçbişeyi KOLAY KAYBETME !!

KÜSMEK nedir bilir misin..?
Küsmek DÜRÜST'LÜKTÜR..
Çocukçadır ve ondan dolayı SAF'TIR..
YALANSIZ'DIR..
Küsmek; SENİ SEVİYORUM'dur..
... Vazgeçememektir..
Beni anlatır KÜSMEK..
KIZDIM ama hala buradayımdır, gitmiyorumdur, gidemiyorumdur..
KÜSMEK; nazlanmaktır, yakın bulmaktır, benim için değerlisindir..
KÜSMEK, sevdiğini SÖYLE demektir.. Hadi ANLA demektir..
KÜSMEK; umuttur, acabaları bitirmektir, emin olmaktır..
Yani, diyeceğim o ki:
BEN SANA KÜSTÜM...

Bağlanmayacaksın kadınlar kulübü'ne öyle körü körüne. O olmadan yaşayamam demeyeceksin. Yaşarsın! Elinde telefon 7/24 mobil girmeyeceksin. Girmeyeceksin işte! Şarjın biter çünkü. Öyle aklına gelen herşeyi yazmana gerek yok, adam gibi takıl yeter. Kaptırmıycaksın kendini mesela. İnternet yavaşlarsa kırılır, incinirsin ve genellikle en önemli zamanda internetin yavaşlar... Sövmeyeceksin bu gibi durumlarda... Sövmeyceksin işte!Biraz sabret düzelir diyeceksin ... :)

Kalbin edebi sükûttur. Susan kurtulur. Güzellik dilin altında gizlidir...
Sükût, incelik, edep ve zarafet insanı her gittiği yerde sultan yapar...
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî

Mutluyum ! Çünkü; yol yakınken dönüşlerim var. Huzuruma şaşırmayın. Çünkü yarı yolda duranlardan koşar adım gitmişliğim var. Benim karşıdan tanımama gibi bir özrüm var. Gelsin hayat bildiği gibi, Elinde ne varsa hayata dair, Ötesi hiçbirşey yada vesair... Hani demiş ya şair,''Mutluluğu sende bulan senindir'' Gerisi MİSAFİR...!

İnsanların yaptıklarıyla değil, giydikleriyle marka oldukları bir çağda ; aşkların sahteliğinden yakınmak yanlış olur......

KARAKTERİM ve TAVRIMI BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYINIZ. KARAKTERİM “KİM OLDUĞUMLA” İLGİLİDİR... TAVRIM ise SİZİN “KİM OLDUĞUNUZLA”

Sustum... Düşündüm... Durgunlaştım... En çok 'Hüzün'dü adım... Ama; Elhamdülillah hiç Yalnız kalmadım... Yöneldim, sesimi İşiten'e ve bir Ayet düştü dilime...

“Ben kederimi ve hüznümü sadece Allah'a arz ederim​
...

Gönül Kapısı Herkese Açılırmı,
İki Laf Eden Adam Sayılırmı?
Bakma İnsan Oğlunun Uyruğuna,
Tanıyamazsın Basmadıkça Kuyruğuna...!

Bazen kadınlar ortada hiçbir şey olmasada durgunlaşır, sessizleşir, kabuğuna çekilir. Dengesiz değiliz sadece arada bir ayarlarımızı güncelliyoruz...

Mutluluğumu sahte kelimelere satmıyorum ben!Hakedenlere armağan ediyorum...Kırdığım her insanın gönlünü almayı biliyorum...Gönlü bile olmayanlardansa artık özür dilemiyorum...Sadece teşekkür ediyorum...Siyahın yanında beyazın nasıl durduğunu bana gösterdikleri için!...Vaktimi harcamak istemiyorum...BAĞIŞLAYICI YÖNÜMÜ MEŞGULE VERDİM GÜLÜÜÜÜP GEÇİYORUM.....

İnsanlar; Sustuğumda korkak, görmezden geldiğimde aptal, affettiğimde çantada keklik sanıyorlar beni........Unutuyorlar ki; Ben istediğim kadar hayatımdalar...Göz yumduğum kadar dürüst ve sustuğum kadar İnsanlar….!!

Back